Boeken lezen op een e-reader

U kunt boeken van Google Play lezen op de meeste e-readers. U moet ze downloaden naar uw computer en overzetten naar de e-reader. Hiervoor moet u de Adobe Digital Editions-app downloaden.

Opmerking: Uw gekochte e-boek kan aan slechts één Adobe-ID worden gekoppeld. De standaardlimieten voor apparaten zijn van toepassing.

Boeken van Google Play overzetten naar uw e-reader

1. Download Adobe Digital Editions op uw computer en volg de installatie-instructies.
  2. Ga naar Google Play Boeken.
  3. Klik aan de linkerkant op Mijn boeken.
  4. Klik op Meer Meer onder het boek dat u wilt downloaden.
  5. Klik op EPUB downloaden (aanbevolen) of Pdf downloaden (niet aanbevolen, tenzij EPUB niet beschikbaar is).
  6. Sluit uw e-reader aan op de computer.
  7. Open Adobe Digital Editions. Sleep het boek naar de naam van het apparaat waarnaar u het wilt overzetten.

Opmerking: Niet alle boeken kunnen worden gedownload.  Controleer de detailpagina van uw boek in de Play Store voor de beschikbaarheid.

Ondersteuning voor veelgebruikte e-readers

Wat niet werkt

• Boeken die op Google Play worden gekocht, werken niet op Amazon Kindle-apparaten.
  • U kunt boeken niet overzetten met een Chromebook.
  • Uw markeringen en notities zijn niet beschikbaar wanneer u uw boeken leest op een e-reader.