Kirjojen lukeminen lukulaitteella

Voit lukea Google Playsta hankkimiasi kirjoja useimmilla lukulaitteilla. Sinun täytyy ladata kirja tietokoneellesi ja siirtää se sitten lukulaitteelle. Lataa tätä varten Adobe Digital Editions ‑sovellus.

Huom. Voit yhdistää ostamasi kirjan vain yhteen Adobe-tunnukseen. Tavalliset laiterajoitukset ovat voimassa.

Kirjojen siirtäminen Google Playsta lukulaitteelle

1. Lataa tietokoneellesi Adobe Digital Editions ja asenna se ohjeiden mukaisesti.
  2. Avaa Google Play Kirjat.
  3. Valitse vasemmalta Omat kirjat.
  4. Valitse ladattavan kirjan alapuolelta Lisää Lisää.
  5. Valitse Lataa EPUB (suositus) tai Lataa PDF (suositellaan vain, jos EPUB ei ole saatavilla).
  6. Yhdistä lukulaitteesi tietokoneeseen.
  7. Avaa Adobe Digital Editions. Klikkaa kirjan nimeä ja vedä se haluamasi laitteen kohdalle.

Huom. Kaikki kirjat eivät ole ladattavissa.  Tarkista kirjan saatavuus sen Play Kaupan tietosivulta.

Ohjeita yleisten lukulaitteiden käyttöön

Rajoitukset

• Google Playsta ostettuja kirjoja ei voi lukea Amazon Kindle ‑laitteilla.
  • Kirjoja ei voi siirtää Chromebookilla.
  • Et voi korostaa tekstiä tai tehdä muistiinpanoja, kun luet kirjoja lukulaitteella.