Læs bøger på en e-læser

Du kan læse bøger fra Google Play på de fleste e-læsere. Du skal downloade dem på din computer og overføre dem til e-læseren. Til dette skal du downloade appen Adobe Digital Editions.

Bemærk! Din købte e-bog kan kun tilknyttes ét Adobe-id. Standardgrænsen for antallet af enheder gælder.

Overfør bøger fra Google Play til din e-læser

1. Download Adobe Digital Editions på din computer, og følg vejledningen for at installere den.
  2. Gå til Google Play Bøger.
  3. Klik på Mine bøger til venstre.
  4. Klik på Mere Mere under den bog, du vil downloade.
  5. Klik på Download EPUB (anbefalet) eller Download PDF (frarådes, medmindre EPUB ikke er tilgængelig).
  6. Slut e-læseren til din computer.
  7. Åbn Adobe Digital Editions. Træk bogen til navnet på den enhed, du vil overføre den til.

Få hjælp til almindelige e-læsere

Følgende er ikke muligt

• Bøger, der er købt i Google Play, kan ikke læses på Amazon Kindle-enheder.
  • Du kan ikke overføre bøger ved hjælp af en Chromebook.
  • Dine fremhævninger og noter er ikke tilgængelige, når du læser dine bøger på en e-læser.