Kirjojen lataaminen Google Playsta

Voit ladata e-kirjoja Google Play Kirjoista, jolloin voit lukea niitä missä tahansa myös ilman internetyhteyttä.

Kirjojen lataaminen iPhonella tai iPadilla

1. Varmista, että iPhonesi tai iPadisi on yhteydessä internetiin.
  2. Avaa play.google.com/store/books Safarilla tai muulla mobiiliselaimella.
  3. Kirjaudu sisään Google-tilille, jota käytät Google Play Kirjat ‑sovelluksessa.
  4. Kosketa kirjaa, jonka haluat ladata.
Vinkkejä:
  • Android-laitteella voi ladata useita kirjoja kerralla (versio 2023.04.17.00 tai uudempi). Kosketa kirjaa pitkään, valitse lisää kirjoja ja napauta sitten Lataa Lataa.
  • Jos haluat poistaa ladattuja kirjoja, valitse useita kirjoja koskettamalla pitkään ja valitse Poista lataus Älä häiritse.

Lataaminen vain Wi-Fi-yhteydellä

Voit välttää datamaksut lataamalla e-kirjoja vain Wi-Fi-yhteyden kautta. Näin otat toiminnon käyttöön tai poistat sen käytöstä:

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Play Kirjojen asetukset ja sitten Lataus vain Wi-Fi-yhteyden kautta.