Enheter som stöds

Kontrollera om din enhet fungerar med Google Play i listan nedan. När du laddar ned PDF-filen visas enheter i alfabetisk ordning (A–Z) efter tillverkarens namn.

Lista över alla enheter som stöds

Klicka här om du vill visa en lista över Chrome OS-enheter som stöds.

Söka efter enheten

Öppna filen och sök efter enheten med de kommandon som visas nedan.

• Windows och Chrome OS: Använd Ctrl + F.
  • Mac: Kommando + F
  • Mobil enhet: menyn följt av Hitta på sidan eller använd sökikonen Sök. Detta kan variera beroende på vilken app du använder när du tittar på listan.

Obs!

• Om du vill kolla upp Android-enhetens modell eller versionsnummer väljer du Inställningar följt av Om telefonen eller Om surfplattan.
  • Endast certifierade enheter stöds. Läs om hur du ser enhetens certifieringsstatus här.

Om enheten inte finns med i listan kan det bero på att den är ny eller att den inte fungerar med Google Play. Om du vill ta reda på om Google Play kan användas på enheten kontaktar du enhetstillverkaren.