Enheter som stöds

Kontrollera om din enhet fungerar med Google Play i listan nedan. Enheterna står i bokstavsordning (A–Z) efter tillverkarens namn.

Lista över alla enheter som stöds

Söka efter enheten

Öppna filen och sök efter enheten med de kommandon som visas nedan.

• Windows och Chrome OS: Använd Ctrl + F.
  • Mac: Kommando + F
  • Mobil enhet: Menyn följt av Hitta på sidan eller tryck på Sök Sök. Detta kan variera beroende på vilken app du använder när du tittar på listan.

Obs!

• Om du vill kolla upp Android-enhetens modell eller versionsnummer öppnar du inställningsappen följt av Om telefonen eller Om surfplattan.
  • Endast certifierade enheter stöds. Läs om hur du ser enhetens certifieringsstatus här.

Om enheten inte finns med i listan kan det bero på att den är ny eller att den inte fungerar med Google Play. Om du vill ta reda på om Google Play kan användas på enheten kontaktar du enhetstillverkaren.