Støttede enheter

Se om enheten din fungerer med Google Play, ved å sjekke listen nedenfor. Enhetene er sortert alfabetisk (A–Å) etter produsentens navn.

Hele listen over støttede enheter

Søk etter enheten din

Åpne filen og bruk følgende kommandoer for å søke etter enheten din.

• Windows eller Chrome OS: Ctrl + F
  • Mac: Command + F
  • Mobilenheter: Meny og så Finn på siden, eller trykk på Søk Søk. Dette kan variere avhengig av hvilken app du bruker for å se på listen.

Merknader:

• For å finne modellen eller delversjonsnummeret hvis du har en Android-enhet, gå til Innstillinger-appen og så Om telefonen eller Om nettbrettet.
  • Bare sertifiserte enheter støttes. Finn ut hvordan du ser sertifiseringsstatusen for enheten din, her.

Hvis enheten din ikke står på listen, er det mulig at den er gitt ut nylig, eller at den ikke fungerer med Google Play. Hvis du trenger mer informasjon om hvorvidt enheten kan bruke Google Play, kan du kontakte produsenten av enheten for å få hjelp.