Enheder, der understøttes af Google Play

Du kan finde ud af, om din enhed er kompatibel med Google Play, ved at tjekke listen over understøttede enheder. Enhederne er sorteret i alfabetisk rækkefølge (a-å) efter producentens navn.

Komplet liste over enheder, der anvender Google Play

Søg efter din enhed

Åbn filen, og brug følgende kommandoer for at søge efter din enhed.

• Windows eller Chrome OS: Ctrl + F
  • Mac: Command + F
  • Mobilenhed: Menu og derefter Find på siden. Du kan også trykke på Søg Søgning. Dette kan variere, afhængigt af hvilken app du bruger til at se listen med.

Bemærk!

• Du kan finde model- eller buildnummeret på din Android-enhed ved at gå til appen Indstillinger og derefter Om telefonen eller Om din tablet.
  • Det er kun Play Protect-certificerede enheder, der understøttes. Find ud af, hvordan du kan se din enheds certificeringsstatus.

Hvis din enhed ikke er på listen, skyldes det muligvis, at det er en ny model, eller at den ikke fungerer sammen med Google Play. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om, hvorvidt du kan bruge Google Play på din enhed, skal du kontakte enhedsproducenten.