De Google Play Store-app ontbreekt op uw apparaat

Het Android-besturingssysteem is een open source-besturingssysteem, wat betekent dat alle fabrikanten Android kunnen gebruiken voor hun apparaten. De Google Play-app is echter alleen beschikbaar op apparaten die voldoen aan de compatibiliteitsvereisten van Google. Fabrikanten hebben een licentie van Google nodig om de Google Play Store-app op hun apparaten te installeren.

Als u niet beschikt over de Google Play Store-app en uw apparaat niet wordt vermeld in de lijst met ondersteunde apparaten voor Google Play, wordt uw apparaat momenteel waarschijnlijk niet ondersteund voor gebruik met Google Play.

Als u meer informatie wilt om erachter te komen of uw apparaat wordt ondersteund voor gebruik met Google Play, neemt u contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer ondersteuning.