Google Playn hyvitykset

Google voi myöntää hyvityksiä joistakin Google Play ‑ostoksista hyvityskäytännöistä riippuen alla kuvatun mukaisesti. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kehittäjään.

Käyttäjät Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan talousalueella

Jos asut Euroopan talousalueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja olet tehnyt ostoksesi 28.3.2018 tai sen jälkeen, lue lisää hyvityksen saamisesta.

Hyvityksen pyytäminen viimeaikaisesta ostoksesta

• Jos sovelluksen tai sovelluksen sisäisen tuotteen ostamisesta on kulunut alle 48 tuntia: Voit pyytää hyvitystä Google Playssa.
  • Jos olet ostanut elokuvia, kirjoja tai muuta sisältöä: Voit mahdollisesti pyytää hyvitystä myös 48 tunnin jälkeen (katso käytäntö alta).

Saat yleensä vastauksen yhden arkipäivän kuluessa, mutta sen saamisessa voi kulua enintään neljä arkipäivää.

Hyvityspyynnön tilan tarkistaminen

Kun olet pyytänyt hyvitystä Google Playn sivustolla tai yllä olevalla Pyydä hyvitystä ‐painikkeella, voit tarkistaa pyyntösi tilan.

Hyvityksen pyytäminen ostoksesta, joka ei näy viimeaikaisissa ostoksissa

Jos et löydä ostostasi viimeaikaisista ostoksista, voit pyytää hyvitystä Google Playn sivustolla. Pyydä hyvitystä alla olevien vahtoehtojen avulla.

Hyvityspyyntövaihtoehdot

Vaihtoehto 1: Hyvityksen pyytäminen Google Playn verkkosivuilla
  • Jos sovelluksen tai sovelluksen sisäisen tuotteen ostamisesta on kulunut alle 48 tuntia: Voit pyytää hyvitystä Google Playssa.
  • Jos olet ostanut elokuvia, kirjoja tai muuta sisältöä: Voit mahdollisesti pyytää hyvitystä myös 48 tunnin jälkeen (katso käytäntö alta).
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Budjetti ja historia.
  4. Valitse palautettavan tilauksen kohdalta Ilmoita ongelmasta.
  5. Valitse vaihtoehto, joka kuvaa tilannettasi parhaiten.
  6. Täytä lomake loppuun ja ilmoita, että haluat hyvityksen.
  7. Valitse Lähetä.

Vinkki:

• Jos haluat tehdä useampia hyvityspyyntöjä, toista yllä olevat vaiheet kunkin ostetun tuotteen osalta.
  • Jos et löydä tilausta, olet ehkä ostanut sen toisella Google-tilillä. Katso ohjeet tilin vaihtamiseen.
  • Useimmat viestit hyvityspäätöksistä tulevat perille 15 minuutin sisällä, mutta siinä voi mennä neljä arkipäivää.
  • Laitteet: Jos haluat palauttaa Google Storesta ostamasi laitteen tai saada siitä hyvityksen, siirry Google Storen hyvityssivulle.
Vaihtoehto 2: Hyvityksen pyytäminen Google Assistantilla

Voit myös sanoa laitteesi Google Assistantille, että haluat Google Play ‑hyvityksen.

Jos haluat pyytää hyvitystä Google Assistantin kautta, laitteesi kielen on oltava Yhdysvaltain englanti.

Lue lisää Google Assistantista.

Vaihtoehto 3: Yhteydenotto sovelluksen kehittäjään

Useimmat Play Kaupan sovelluksista eivät ole Googlen vaan kolmansien osapuolten kehittämiä. Kehittäjien pitäisi vastata sovelluksen tukemisesta ja siitä, että sovellus toimii oikein.

Ota yhteyttä kehittäjään seuraavissa tilanteissa:

• Sinulla on kysyttävää sovelluksesta.
  • Sovelluksen sisäistä ostosta ei toimitettu tai se ei toimi odotetusti.
  • Haluat hyvityksen, ja ostoksen tekemisestä on yli 48 tuntia. Kehittäjä voi auttaa sinua selvittämään ostokseen liittyviä ongelmia ja käsitellä hyvityksiä käytäntöjensä ja paikallisten lakien mukaisesti.​

Katso, miten saat yhteyden kehittäjään.

Huom. Jotakin hyvityspyyntöihin liittyvää tietoa voidaan jakaa kehittäjille.

Vaihtoehto 4: Hyvityksen pyytäminen Google Play Kauppa ‐sovelluksessa

Tärkeää:

• Tällä hetkellä voit pyytää hyvitystä vain sovelluksensisäisistä ostoksista, jotka tehdään Play Kauppa ‐sovelluksessa.
  • Jos kyseessä on muu kuin sovelluksensisäinen ostos, käytä yllä olevaa "Pyydä hyvitystä" ‐painiketta tai valitse toinen hyvityspyyntövaihtoehto tältä sivulta.
  1. siirtyä Play Kauppa ‐sovellukseen
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset > Budjetti ja historia.
  4. Valitse tilauksen kohdalta Näytä, niin näet tapahtuman tiedot.
  5. Valitse Ilmoita ongelmasta.
  6. Valitse hyvityksen syy avattavasta valikosta.
  7. Valitse Lähetä.

Vinkki:

• Jos haluat tehdä useampia hyvityspyyntöjä, toista yllä olevat vaiheet kunkin ostetun tuotteen osalta.
  • Jos et löydä tilausta, olet ehkä ostanut sen toisella Google-tilillä. Katso ohjeet tilin vaihtamiseen.
  • Saat yleensä vastauksen yhden arkipäivän kuluessa, mutta sen saamisessa voi kulua enintään neljä arkipäivää.

Google Playn hyvityskäytännöt

Hyvityskäytännöt riippuvat ostetusta tuotteesta. Valitse jokin seuraavista, niin näet lisätietoja.

Saatat saada hyvityksen automaattisesti, jos poistat maksullisen sovelluksen pian sen ostamisen jälkeen. Jos haluat asentaa sovelluksen uudelleen, sinun on ostettava se uudelleen. Samaa asiaa ei välttämättä voi hyvittää enää toistamiseen.

Jos annat tilisi tai maksutapasi tiedot toisen henkilön käyttöön, sinua epäillään käytäntörikkomuksista tai et suojaa tiliäsi todennuksella, emme yleensä voi myöntää hyvitystä.
Sovellukset, pelit ja sovelluksen sisäiset ostokset (myös tilaukset)
Google ei hyvitä useimpia Google Play ‐ostoksia. Tähän on kuitenkin alla mainittuja poikkeuksia. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä kehittäjään. Kehittäjä voi auttaa sinua selvittämään ostokseen liittyviä ongelmia ja käsitellä hyvityksiä käytäntöjensä ja paikallisten lakien mukaisesti.

Hyvityskäytäntö

1. 48 tunnin sisällä: Voit mahdollisesti saada hyvityksen ostoksesta riippuen. Noudata näitä ohjeita.
  2. 48 tunnin jälkeen: Kehittäjät toimivat omien käytäntöjensä ja lakivaatimusten mukaan ja voivat mahdollisesti myöntää hyvityksen. Ratkaise ongelmia ja selvitä, voitko saada hyvityksen, ottamalla yhteyttä kehittäjään.

Tärkeää:

• Voit palauttaa tietyn sovelluksen tai pelin hyvitystä vastaan vain kerran. Jos ostat saman tuotteen myöhemmin uudelleen, et voi enää palauttaa sitä. Jos hyvitys myönnetään, menetät tuotteen käyttöoikeuden.
  • Jos ostat kerralla useita tuotteita, voit saada hyvityksen vain koko ostoksesta. Et voi saada hyvitystä ostokseen sisältyvistä yksittäisistä tuotteista.
Google Play Pass
Voit peruuttaa Play Pass ‑tilauksen milloin tahansa. Voit käyttää tilausta maksamasi tilausjakson loppuun asti.
  • Jos peruutat kuukausitilauksen ensimmäisen 48 tunnin kuluessa ja pyydät hyvitystä, saatamme hyvittää peruutuskuukauden hinnan.
Play-pisteet

Jos voit saada hyvityksen tuotteesta, jonka ostit Google Playsta, kyseisestä ostoksesta ansaitsemasi pisteet vähennetään Play-pistesaldostasi ja tasoetenemisestäsi.

• Jos pisteesi eivät kata hyvitetyn tuotteen pisteiden vähennystä, pistesaldosi muuttuu negatiiviseksi.
  • Jos pisteesi eivät riitä nykyisellä tasolla pysymiseen sen jälkeen, kun pisteet on vähennetty tasoetenemisestäsi, saatat palata edelliselle tasolle.
  • Jos käytit ostokseen kuponkia ja ostos hyvitetään, sinulle palautetaan maksutavaltasi veloitettu summa sekä kuponkia varten käyttämäsi pisteet. Sinun täytyy vaihtaa pisteet toiseen kuponkiin, jos sellainen on saatavilla.
  • Jos käytit pisteitä sovellukseen, peliin tai pelinsisäisen ostokseen ja haluat hyvityksen, tutustu hyvityskäytäntöihimme.
  • Hyväntekeväisyyteen käytettyjä pisteitä tai Play-saldoa ei hyvitetä.

Lue lisää Play Pointsin käyttöehdoista.

Google Play Elokuvat & TV tai Google TV
Jos videon toistossa esiintyy ongelmia, kokeile näitä vinkkejä. Jos haluat kuitenkin pyytää hyvitystä tästä tai jostakin muusta syystä, tutustu seuraaviin tietoihin.

Hyvitysten ehdot

• Jos et ole vielä aloittanut katselua, voit pyytää hyvitystä 7 päivän sisällä ostamisesta.
  • Jos ostamasi elokuva tai TV-ohjelma on viallinen, se ei ole käytettävissä tai se ei toimi luvatulla tavalla, voit pyytää siitä hyvitystä 65 päivän sisällä ostamisesta.
  • Jos palautat elokuvan tai TV-ohjelman ja se hyvitetään, se voidaan poistaa kirjastostasi, jolloin et voi enää katsoa sitä.
Google Play Kirjat

Jos e-kirja tai äänikirja ei lataudu tai sen toistaminen ei onnistu, kokeile näitä vianetsintäohjeita. Jos haluat kuitenkin pyytää hyvitystä tästä tai jostakin muusta syystä, tutustu seuraaviin tietoihin.

Yksittäisten palautusten ja kirjapakettien hyvitykset

E-kirjoja koskevat hyvitykset:

• Voit pyytää hyvitystä 7 päivän sisällä ostosta, paitsi sellaisten e-kirjojen vuokrauksesta, joiden kaikki myynnit ovat lopullisia.
  • Jos e-kirja ei toimi, voit pyytää hyvitystä milloin tahansa 65 päivän sisällä ostosta.
  • Jos ostit e-kirjapaketin, voit pyytää hyvitystä vain koko paketista.

Äänikirjojen hyvitykset riippuvat siitä, mistä olet ostanut äänikirjan:

• Kaikki myynnit ovat lopullisia, paitsi seuraavissa tapauksissa:
    • Etelä-Koreassa asuvat asiakkaat: Voit pyytää hyvitystä 7 päivän sisällä ostosta, kunhan et ole aloittanut äänikirjan kuuntelua.
    • Jos äänikirja ei toimi, voit pyytää hyvitystä milloin tahansa.

Pakettien hyvitykset:

• Voit pyytää hyvitystä koko paketista 7 päivän sisällä ostosta, kunhan et ole ladannut tai vienyt useita paketin kirjoja.
  • Jos pakettiin kuuluva kirja ei toimi, voit pyytää hyvitystä kyseisestä kirjasta 180 päivän sisällä ostosta.

Jos hyvitys hyväksytään, e-kirja tai äänikirja voidaan poistaa kirjastostasi, jolloin et voi välttämättä lukea tai kuunnella sitä enää.

Näin saat hyvityksen usean kappaleen ostoksista, kuten "Osta ryhmille":

• Voit pyytää täysimääräistä hyvitystä seitsemän päivän kuluessa ostoksesta, jos et ole vielä lunastanut yhtään lisenssiä.
  • Jos kirja ei toimi, voit pyytää täysimääräistä hyvitystä 65 päivän sisällä ostoksesta.
  • Voit pyytää osittaista hyvitystä lunastamattomista lisensseistä 30 päivän sisällä ostoksesta.
Google Play Lehtikioski

Irtonumerot

Irtonumeroista ei anneta hyvityksiä, paitsi jos numeroa ei voi käyttää tai sen sisältö on viallinen.

Tilaukset

Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa seuraavissa tilanteissa:

1. Et voi käyttää sisältöä.
  2. Peruutat tilauksen seitsemän päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.
Vinkki: Voimme antaa hyvityksen vain aktiivisista tilauksista. Jo päättyneistä tilauksista ei anneta hyvitystä. Jos palautat julkaisun, se voidaan poistaa kirjastostasi, jolloin et voi enää käyttää sitä.
Subscribe with Google

Tilauksen peruminen

1. Siirry Google-tililläsi kohtaan Maksut ja tilaukset.
  2. Peru tai keskeytä tilaus tai muuta sitä klikkaamalla Tilaukset-kohdasta Hallinnoi tilauksia

Näin voit perua, keskeyttää tai muuttaa tilauksia Google Playssa.

Tilauksen hyvityksen pyytäminen

Näin voit pyytää hyvitystä Google Play ‐ostoksestasi. Voit myös pyytää hyvitystä ottamalla yhteyttä Google Playn tukitiimiin.

Google ei hyvitä useimpia Subscribe with Google ‐ostoksia, paitsi näissä tapauksissa: (1) ne ovat viallisia, (2) ne eivät vastaa Subscribe with Google ‐käyttöliittymässä ilmoitettuja etuja tai (3) sinulla on Subscribe with Googlen lisäkäyttöehdoissa kuvattu peruuttamisoikeus.

Huom. Jos et ole yrittänyt suojata tiliäsi ei-toivotuilta ostoksilta kohtuulliseksi katsottavalla tavalla (jos olet esimerkiksi antanut tili- tai maksutietosi toiselle henkilölle tai et ole suojannut tiliäsi todennuksella), emme yleensä voi antaa hyvitystä.

Google Assistantin avulla tehdyt ostokset

Hyvityskäytäntö

1. 48 tunnin sisällä: Voit mahdollisesti saada hyvityksen ostoksesta riippuen. Noudata näitä ohjeita.
  2. 48 tunnin jälkeen: Kehittäjät toimivat omien käytäntöjensä ja lakivaatimusten mukaan ja voivat mahdollisesti myöntää hyvityksen. Ratkaise ongelmia ja selvitä, voitko saada hyvityksen, ottamalla yhteyttä kehittäjään.
Google Play ‑lahjakortit ja Google Play ‑saldo

Play-lahjakortteja ja muuta etukäteen maksettua Play-saldoa (mukaan lukien käteisellä ostettua saldoa) ei hyvitetä tai siirretä, ellei laki niin vaadi (esimerkiksi alaikäisten käyttäjätilit). Play-tarjoussaldoa ei hyvitetä tai siirretä.

• Yhdysvaltain asukkaat, jotka ovat lunastaneet lahjakortteja tai tavallisia (ei tarjoukseen liittyviä) lahjakoodeja, voivat pyytää hyvitystä Google Play ‑saldoonsa, jos summa on alle 10 $.
  • Brasiliassa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat lunastaneet lahjakortteja tai tavallisia (ei tarjoukseen liittyviä) lahjakoodeja, voivat pyytää hyvitystä Google Play ‑saldoonsa, jos tietyt ehdot täyttyvät. Tällaisia ehtoja ovat esimerkiksi se, että summa alittaa tietyn rajan ja että hyvityksiä ei ole myönnetty tiettynä ajanjaksona.
  • Koreassa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat lunastaneet lahjakortteja tai tavallisia (ei tarjoukseen liittyviä) lahjakoodeja, voivat pyytää hyvitystä kortin arvosta, jos Google Play ‑saldon jäljellä oleva arvo on korkeintaan 40 % lahjakortin nimellisarvosta.
  • Kuluttajien oikeudenmukaista kohtelua finanssiasioissa koskevan käytännön mukaisesti Malesiassa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka lunastavat lahjakortteja tai tavallisia (ei tarjoukseen liittyviä) lahjakoodeja, voivat pyytää kertaluontoisen hyvityksen Google Play ‑saldoonsa.

Google Play ‑lahjat
Tärkeää: Tämä koskee vain Googlen kautta lahjaksi ostettua Google Play ‑saldoa ja Google Play Kirjoja. Jos ostit lahjan kolmannen osapuolen jälleenmyyjän kautta, ota hyvitysasioissa yhteyttä kyseiseen jälleenmyyjään.  Jos haluat palauttaa lahjasi, kerro siitä lahjan antajalle ja pyydä häntä ottamaan yhteyttä Googleen.

Vinkkejä:

• Voimme antaa hyvityksen vain lahjan ostajalle.
  • Hyvitys voidaan myöntää vain lahjasta, jota ei ole käytetty.
  • Kun lahja on hyvitetty, sen lahjakoodi ei enää ole lunastettavissa.
  • Lahjaksi ostettu Google Play ‑saldo voidaan hyvittää vain kolmen kuukauden sisällä ostopäivästä.
Google Play ‑lahjoitukset
Järjestöille tehtyjä lahjoituksia ei hyvitetä. Jos sinulla on ongelmia maksun kanssa, ota yhteyttä tukitiimiimme.
Osittaiset hyvitykset

Tärkeää: Jos valitset "Peru heti", tilauksesi perutaan ja menetät heti pääsyn sisältöön.

Tämä käytäntö koskee vain Israelissa tai Saksassa olevia käyttäjiä. Jos olet Israelissa tai Saksassa, voit perua tilauksesi heti ja pyytää osittaista hyvitystä. Seuraa perumisohjeita, valitse, että tilaus perutaan heti, ja pyydä osittaista hyvitystä. Osittainen hyvitys suhteutetaan tilauksen jäljellä olevien päivien perusteella.

Hyvitykset tuotteista, jotka on maksettu lähikaupassa koodin avulla
Jos maksat tuotteita koodilla lähikaupassa ja pyydät niistä myöhemmin hyvitystä, Google Play antaa kaikki myönnetyt hyvitykset Google Play ‑saldona.
Stadia
Lue lisää Stadian hyvityskäytännöistä.

Hyvitysajat

Google Playn hyvitykset palautetaan maksuvälineelle, jolla teit ostoksen. Hyvityksen käsittelyaika riippuu maksutavasta.

Jos hyvityksen käsittely kestää odotettua kauemmin, tarkista hyvityksen tila Google Pay ‑tililtäsi. Jos tila on Hyvitetty, saldohyvitys näkyy maksutavallasi. Jos tila on Peruutettu, tilausta ei koskaan veloitettu, joten et näe hyvitystä maksutavallasi.

YouTube

Lue lisää YouTuben hyvityskäytännöistä.

Hyvitysajat

Google Playn hyvitykset palautetaan maksutavalle, jolla ostos tehtiin. Hyvityksen käsittelyaika riippuu maksutavasta.

Jos hyvityksen käsittely kestää odotettua kauemmin, tarkista hyvityksen tila Google Pay ‑tililtäsi. Jos tila on "Hyvitetty", saldohyvitys näkyy maksutavallasi. Jos tila on "Peruutettu", tilausta ei koskaan veloitettu, joten et näe hyvitystä maksutavallasi.
Hyvitysten aikataulut

Google Playn hyvitykset palautetaan maksutavalle, jolla ostos tehtiin. Hyvityksen käsittelyaika riippuu maksutavasta.

Jos hyvityksen käsittely kestää odotettua kauemmin, tarkista hyvityksen tila Google Pay ‑tililtäsi. Jos tila on Hyvitetty, saldohyvitys näkyy maksutavallasi. Jos tila on Peruutettu, tilausta ei laskutettu, joten saldohyvitystä ei lisätä maksutavallesi.

Maksutapa

Arvioitu hyvitysaika

Credit- tai debit-kortti

3–5 arkipäivää

Käsittelyaika riippuu kortin myöntäjästä ja voi olla jopa 10 arkipäivää.

Jos credit-korttisi ei ole enää voimassa, hyvitykset maksetaan kortin myöntäneelle pankille. Ota yhteyttä pankkiin, jos haluat rahat takaisin.

TrueMoney Wallet, Linepay (vain Thaimaa)

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.

AliPayHK (vain Hongkong)

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän E-Wallet-tilillä.

Boost (vain Malesia) 1–5 arkipäivää
Coins.ph (vain Filippiinit)

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.

Edy

1–5 arkipäivää

Hyvitykset lisätään Google Play ‑saldoosi.

Efecty (vain Kolumbia)

1–60 arkipäivää

Hyvitys maksetaan Play-tarjoussaldona Google Play ‐tilillesi 12 kuukauden sisällä.

FPX (vain Malesia) 7 päivää
GCash

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.

Operaattorin laskutus (prepaid / maksu käytön mukaan)

1–30 arkipäivää

Käsittelyaika riippuu operaattoristasi ja voi olla joskus pidempi.

Operaattorilaskutus (laskutus/sopimus)

1–2 kuukausittaista tiliotetta

Käsittelyaika riippuu operaattoristasi, mutta hyvitykset näkyvät yleensä viimeistään toisella kuukausittaisella tiliotteella. Jos hyvityksen saamisessa menee pidempään, tarkista tilanne operaattoriltasi.

GoPay ja OVO (vain Indonesia)

1–5 päivää

Google Play ‑saldo (lahjakortti tai saldo)

Yksi arkipäivä

Hyvitykset näkyvät Google Play ‑tililläsi. Hyvityksen saamisessa voi joskus mennä jopa kolme arkipäivää.

Google Pay

Yksi arkipäivä

Hyvitykset näkyvät Google Pay ‑tililläsi. Hyvityksen saamisessa voi joskus mennä jopa kolme arkipäivää.

KakaoPay (vain Korea)

3–5 arkipäivää

Joissain tapauksissa aikaa voi kulua jopa 10 arkipäivää. Jos hyvityksen saamisessa menee kauemmin, ota yhteyttä KakaoPayhin ja pyydä lisätietoja.

Mercado Pago (Brazil and Mexico) 1–5 arkipäivää
MoMo E-Wallet (vain Vietnam) 1–5 arkipäivää

my paysafecard (Puola, Kypros, Tšekin tasavalta, Slovakia, Slovenia, Itävalta, Belgia, Italia, Alankomaat, Portugali)

3–5 arkipäivää
Octopus O! ePay (vain Hongkong)

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän E-Wallet-tilillä.

Verkkopankki

1–10 arkipäivää

Käsittelyaika riippuu pankistasi ja on yleensä 4–10 arkipäivää.

PayPal

3–5 arkipäivää

Joissain tapauksissa aikaa voi kulua jopa 10 arkipäivää. Jos palautat rahat maksuvälineelle PayPalin sisällä (kuten linkitetylle pankkitilille), saat lisätietoja ottamalla yhteyttä PayPaliin.

Payco (vain Koreassa)

3–5 arkipäivää

Joissain tapauksissa aikaa voi kulua jopa 10 arkipäivää. Jos aika on pidempi, ota yhteyttä PAYCOon ja pyydä lisätietoja.

Paytm (Intia) Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän E-Wallet-tilillä 1–5 arkipäivän kuluessa.
PIX (vain Brasilia)

1–5 arkipäivää

PromptPay (vain Thaimaa)
  • Hyväksytyt hyvitykset lisätään heti automaattisesti käyttäjän Play-tilille Play-saldona.
  • Emme palauta hyvityksiä maksuun käytetylle pankkitilille.
QIWI Кошелек (Venäjä ja Kazakstan)

3–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.

ShopeePay (Indonesia, Malesia, Filippiinit, Thaimaa ja Vietnam) 15 arkipäivää
Touch n Go e-Wallet (vain Malesia)

1–5 arkipäivää

TrueMoney Wallet (vain Thaimaa) 1–5 arkipäivää
VTC Pay (vain Vietnam) 1–5 arkipäivää
ZaloPay (vain Vietnam) 1–5 arkipäivää
ЮMoney [YooMoney] 13 arkipäivää
Maksu lähikaupoissa tai käyttäjän pankkisiirtona (Taiwan)

2–3 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän linkitetyllä E.SUN-tilillä.

Verve (vain Nigeria)

1–30 arkipäivää

Hyvitykset eivät nollaa ostoksen enimmäissummaa.

Merpay (vain Japani)

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän Merpay-tilillä.

Paypay (vain Japani)

1–5 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän Paypay-tilillä.

Pankkisiirto (Nigeria)

2–15 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.

Operaattorilompakot (Ghana)

1–3 arkipäivää

Hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.

BLIK (vain Puola)

1–10 arkipäivää

Pankista riippuen hyvitysten pitäisi näkyä käyttäjän tilillä.