Android-sovellusten ja digitaalisen sisällön lataaminen Google Play Kaupasta

Voit asentaa sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä laitteeseen Google Play Kaupasta. Joskus voit myös käyttää pikasovelluksia, joita ei tarvitse asentaa. Osa sisällöstä on saatavilla maksutta, osa taas on maksullista.

Sovellukset on suunniteltu käytettäviksi tuetuilla Android ja Chromebook-laitteilla, eikä niitä voi käyttää Windows- tai Mac-tietokoneilla.

Sovellusten tai sisällön etsiminen ja lataaminen

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play laitteellasi tai siirry selaimella osoitteeseen play.google.com.
  2. Hae tai selaa sisältöä.
  3. Valitse tuote.
  4. Valitse Asenna tai tuotteen hinta.
  5. Suorita ostoksesi loppuun näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan ja lataa sisältö.
    • Jos olet ostanut aiemmin: Valitse alanuolella maksutapasi Alanuoli.
    • Jos ostat ensimmäisen kerran: Maksutapasi lisätään Google-tilillesi.

Vinkki: Jos haluat muuttaa Google Playn näyttökieltä, vaihda kieli Google-tilin asetuksista.

Sovellusten löytäminen kellolle, tabletille, TV:lle, autolle tai muulle laitteelle

Play Kaupan suodattimilla voit hakea tai selata sovelluksia ja pelejä, jotka ovat yhteensopivia kunkin laitteesi kanssa.

Puhelin:

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Hae yläreunasta sovellusta tai sisältöä.
  3. Valitse tiliin yhdistetty laite avattavasta valikosta.

Tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia Haku. Hae sitten sovellusta tai sisältöä.
  3. Avaa laitevalikko ja valitse tiliisi yhdistetty laite.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, löydät laitteesi kanssa yhteensopivat sovellukset hakutuloksista.

Vinkki: Jotta voit käyttää hakusuodatinta, sinun on oltava kirjautuneena tilille, joka on yhdistetty useisiin Android-laitteisiin.

Sovellusten ja sisällön löytäminen

Sovellusten ja pelien löytäminen

Sovellukset ja pelit asennetaan laitteellesi. Lue lisää sovellusten löytämisestä ja avaamisesta.

Kirjojen, pelien ja muun digitaalisen sisällön löytäminen

Digitaalinen sisältö näkyy yhdessä laitteesi Google Play ‑sovelluksista sisältötyypin mukaan:

Sovellusten ja sisällön lataaminen muilla laitteilla

Sovellukset ja sisältö on linkitetty Google-tiliisi, eikä vain laitteeseesi. Sinun ei tarvitse ostaa niitä uudelleen, jos hankit uuden laitteen. Voit käyttää niitä useammalla laitteella.

Lue lisää sovellusten ja sisällön asentamisesta puhelimesta tai tietokoneelta muille laitteille.

Sisältöä ei voi siirtää tilien välillä

Jos sinulla on useita tilejä, et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa. Jos laitteellasi on useampia tilejä, varmista ennen maksun viimeistelyä, että olet kirjautuneena tilille, jota haluat käyttää.

Jos ostit sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Hän saattaa myöntää hyvityksen ostoksestasi.