Løsning af betalingsproblemer på din konto

Hvis du prøver at købe noget i Google Play, men din betaling afvises eller kan ikke behandles, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

Find og løs problemer med betalinger og ordrer

Hvis du har købt noget, som du har et problem med eller har spørgsmål til, kan du se problemer med køb i apps eller returneringer og refusioner i forbindelse med køb i Google Play.

Bekræft dine betalingsoplysninger

Din betalingsprofil kan blive deaktiveret. Hvis du vil genaktivere din profil, skal du indsende dine betalingsoplysninger.

1. Log ind på Google Pay.
  2. Vælg Underretninger Klokkeikon for notifikationer øverst.
  3. Hvis du har en kritisk advarsel, skal du angive dine betalingsoplysninger og vente på svar fra teamet.

Google Pay notifications
  4. Tjek din indbakke for at se resultaterne af gennemgangen.

Prøv at betale med en anden betalingsmetode

Hvis der er et problem med en betalingsmetode, kan du prøve at betale med en anden.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå tilbage til den vare, du vil købe, og tryk på prisen.
  3. Tryk på den aktuelle betalingsmetode.
  4. Vælg en anden betalingsmetode, eller tilføj en ny.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte dit køb.

Ret fejl med betalingskort

Der kan være et problem med dit betalingskort, hvis du ser en af følgende fejlmeddelelser:

• "Betalingen kunne ikke behandles: Lav saldo på kort"
  • "Transaktionen kunne ikke gennemføres. Brug en anden betalingsform"
  • "Din transaktion kan ikke gennemføres"
  • "Transaktionen kunne ikke gennemføres: Kort udløbet"
  • "Ret kortoplysningerne, eller prøv et andet kort"

Prøv følgende vejledning for at rette disse fejl:

Sørg for, at dine kort- og adresseoplysninger er opdaterede

Udløbne betalingskort eller gamle faktureringsadresser er typiske årsager til, at betalinger ikke fungerer korrekt. Sådan opdaterer du disse oplysninger i Google Pay:

Fjern eller opdater udløbne kort

Udløbne kort kan medføre, at betalinger afvises. Sådan opdaterer du udløbne kort:

1. Log ind på https://payments.google.com med din Google-konto.
  2. Find den betalingsmetode, du forsøger at bruge til at foretage købet.
  3. Tjek udløbsdatoerne for de angivne betalingsmetoder.
  4. Fjern eller opdater eventuelle udløbne betalingsmetoder.

Tjek, at din kortadresse matcher adressen i Google Pay

Betalingen kan blive afvist, hvis dit betalingskort er registreret på en anden adresse. Tjek, at postnummeret stemmer overens med din nuværende adresse.

1. Log ind på https://payments.google.com med din Google-konto.
  2. Find den betalingsmetode, du forsøger at bruge til at foretage købet.
  3. Klik på Rediger.
  4. Tjek, at den angivne adresse stemmer overens med faktureringsadressen for dit kort.
  5. Opdater adressen, hvis det er nødvendigt.

Prøv derefter at gennemføre købet igen.

Indsend eventuelle yderligere oplysninger, der anmodes om

Hvis fejlmeddelelsen suppleres af en vejledning i, hvordan du indsender yderligere oplysninger til Google, skal du følge den. Vi kan ikke behandle transaktionen på din konto uden disse oplysninger.

Tjek, at du har penge nok til at gennemføre købet

Nogle gange afvises en transaktion, fordi der ikke er penge nok. Tjek, at der er nok penge på din konto til at gennemføre købet.

Kontakt din bank eller kortudsteder

Dit kort kan have særlige begrænsninger, der resulterer i, at transaktionen afvises. Kontakt den institution, der udleverede dit kort, for at spørge til transaktionen og årsagen til afvisningen.

Ret fejl med andre betalingsmetoder (betaling via mobilregningen, netbank, Google Play-saldo, gavekort og mere)

Hvis du ser "Din betaling blev afvist på grund af et problem med din konto"

Hvis du ser denne besked, kan det skyldes, at:

• Vi har opdaget en mistænkelig transaktion på din betalingsprofil.
  • Vi har brug for lidt flere oplysninger for at beskytte din konto mod svindel.
  • Vi har brug for flere oplysninger for at overholde EU-lovgivningen (kun kunder fra EU-medlemslande).

Hjælp til at løse disse problemer:

1. Gå til betalingscenteret.
  2. Håndter eventuelle fejl eller anmodninger i betalingscenteret.
  3. Sørg for, at dit navn, din adresse og dine betalingsoplysninger er opdaterede.
Hvis du forsøger at betale via mobilregningen

Hvis du har problemer med at betale via mobilregningen, kan du prøve følgende:

• Tjek, at du har forbindelse til dit mobilnetværk enten direkte eller via Wi-Fi.
  • Tjek, at du har tilføjet betaling via mobilregningen som betalingsmetode.
  • Sørg for, at du bruger den lokale valuta.

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte dit mobilselskab for at få hjælp.

Hvis du ikke kan tilføje en betalingsmetode, eller hvis du har et problem med en anden betalingsmetode

Hvis du har et problem med en anden betalingsmetode, skal du gå til Google Pay for at løse problemet.

1. Log ind på https://payments.google.com med din Google-konto.
  2. Kig efter eventuelle underretninger eller anmodninger om oplysninger, og oplys det, du bliver bedt om.
  3. Tjek, at din adresse er korrekt.
  4. Tjek, at de angivne betalingsmetoder er dem, du vil bruge.

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Din transaktion kan ikke gennemføres", når du foretager et køb

Der kan være forskellige årsager til, at du får denne meddelelse. Prøv disse forslag for at løse problemet:

• Hvis meddelelsen efterfølges af en vejledning i, hvordan du indsender yderligere oplysninger, skal du følge vejledningen. De andre trin vil sandsynligvis ikke løse problemet.
  • Tjek, om faktureringsadressen for din betalingsmetode stemmer overens med adressen i dine GPay-indstillinger. Hvis den ikke stemmer overens, skal du opdatere adressen i Google Pay og prøve at gennemføre transaktionen igen.
  • Prøv igen, og brug et gavekort til Google Play til at gennemføre transaktionen.
  • Prøv igen, og brug den bedste grænseflade til din enhed:
    • Hvis du bruger en computer, skal du foretage transaktionen på Google-produktets website.
    • Hvis du bruger en mobilenhed, skal du bruge produktets mobilapp, hvis en sådan er tilgængelig.
  • Hvis du brugte Betal som gæst, da fejlen opstod:
Kortet er nedtonet, og teksten "Bekræft på payments.google.com" vises

Nogen har rapporteret dette kort som stjålet. Du skal bekræfte kortet, før du kan bruge det igen:

1. Gå til play.google.com, og log ind på din konto.
    1. Hvis du har flere konti, skal du logge ind på kontoen med det nedtonede kort.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Ud for kortet med teksten "Bekræftelse er påkrævet" skal du klikke på Bekræft og derefter Betalingskort.
  4. Inden for to dage kan du se en midlertidig debitering på dit kontoudtog og en ottecifret kode.
  5. Du kan gennemføre bekræftelsen ved at gå til payments.google.com og angive den ottecifrede kode.

Hvis du prøver at bekræfte betalingsmetoden igen:

1. Bekræft, hvilket kort du vil bekræfte.
  2. Tjek, hvor lang tid der er gået, siden du forsøgte at bekræfte dit kort.
    • Hvis der er gået mindre end to dage: Vent i op til to dage.
    • Hvis der er gået mere end to dage: Tjek dit kontoudtog. Du bør kunne se en midlertidig debitering fra Google kaldet "GOOGLE TEST" og en ottecifret kode.
Kortet er nedtonet, og teksten "Kortet er ikke kvalificeret" vises

Du kan ikke bruge dette kort til at foretage købet. Prøv at foretage købet igen med et andet kort.

Hvis det kort, du vil bruge, ikke er angivet, kan du tilføje et nyt kort ved at følge vejledningen på skærmen.

Hvis du bruger enheder med plads til to SIM-kort
Tjek, om det rette SIM-kort er i sat i kortrille 1. Hvis der er et SIM-kort i kortrille 2, skal du fjerne det.
Andre betalingsmetoder
Du kan se andre betalingsmetoder i Accepterede betalingsmetoder i Google Play.