Kjøp, lei og se filmer og TV-serier

Du kan kjøpe, leie eller lage en liste over filmer og TV-serier du vil se, med Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV .

Enkelte produkter og funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Finn ut mer om hvilke som er tilgjengelige i landet ditt.

Kjøp eller lei filmer og TV-serier

1. Åpne Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Søk etter filmen eller serien du vil se.
  3. Trykk på videoen.
    • Velg Lei eller Kjøp.
    • For å lagre videoer du vil kjøpe eller se senere, trykk på Ønskeliste Legg til i ønskelisten.

Tips:

• Slik gjør du det lettere å kjøpe filmer eller TV-serier i fremtiden: Øverst eller nederst på siden trykker du på Del Del og så Legg til på startskjermen Add to Homescreen.
  • Slik lagrer du videoer du vil kjøpe eller se senere: Trykk på Legg til i ønskelistenØnskeliste.
  • Slik finner du ut hvor lenge du kan leie filmer eller serier: Rull til «Mer informasjon» og «Leieperiode».
  • Du kan dele filmer og serier du har leid eller kjøpt, med opptil fem familiemedlemmer. Finn ut mer om Google Play familiebibliotek.

Logg på en annen konto

1. Åpne Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen Meny eller profilbildet ditt.
  3. For å bytte til en annen konto, trykk på rullegardinpilen Nedoverpil.
    • Hvis en annen konto er oppført: Trykk på kontoen for å bruke den.
    • For å legge til en annen konto: Trykk på Legg til en ny konto, og følg veiledningen.

Se hvilke filmer og TV-serier du eier

Du kan finne videoene du har leid eller kjøpt, på enheten din.

1. Åpne Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Velg Filmer eller TV-serier.
    • Du kan sortere etter tittel, dato lagt til eller utgivelsesår.
  4. For å spille av en film eller TV-serie, velg videoen og trykk på Spill av Spill av.

Tips: Videokvaliteten justeres automatisk basert på internettilkoblingen din.

Se videoer på TV-en

Du kan se videoer fra Google på TV-en på forskjellige måter. Finn ut hvordan du ser videoer på TV-en.