Det skal du gøre, hvis Play Butik viser det forkerte land eller den forkerte valuta

Det udvalg af indhold, du kan se i Play Butik, afhænger af dit land i Google Play. Dit land er baseret på din betalingsmetode.

Dit land i Google Play er også afgørende for, hvilken valuta du bruger i Play Butik:

• Dit land og din valuta ændres ikke, når du er ude at rejse.
  • Selvom du skifter sprog, ændrer det ikke det land eller den valuta, du bruger.
  • Du kan ikke skifte land i Play midlertidigt.
  • Det er kun muligt at skifte land én gang om året.

Hvis din enhed viser det forkerte land eller den forkerte valuta, skal du tjekke, om dit land i Play er korrekt.

Hvis du bruger en Google Fi-enhed, kan du ikke skifte land.

Tjek din landeangivelse i Play

1. Log ind på Google Pay.
  2. Klik på Indstillinger øverst på siden.
  3. Under "Betalingsprofil" finder du sektionen "Land/område". Denne sektion viser dit aktuelle land i Play.
  4. Hvis oplysningerne er forkerte, skal du oprette en ny profil for dit land.

Se, hvordan du skifter land i Google Play.

Tip! Hvis du for nylig har skiftet land, skal du vente mindst 48 timer, før ændringen træder i kraft.

Løs problemer med landeangivelse i Play

Følg trinene nedenfor, hvis du ikke kan ændre dit land, eller hvis dine landeoplysninger i Play Butik er forkerte. Tjek Play Butik igen efter hvert trin for at finde ud af, om problemet er løst. Der kan gå op til 24 timer, før ændringerne træder i kraft.

Skift SIM-kortet

Hvis din telefon har et SIM-kort, og du for nylig er flyttet til et andet land, skal du muligvis bruge et nyt SIM-kort. Kontakt din tjenesteudbyder for at få hjælp.

Når du har fået et nyt SIM-kort i det nye land, skal du genstarte din telefon. Prøv derefter at åbne Play Butik igen.

Hvis din enhed ikke har et SIM-kort, kan du springe dette trin over.

Sænk din Play-saldo

Hvis din Play-saldo overstiger grænsen i dit nye land, skal du muligvis bruge noget af din saldo for ikke at overskride denne grænse. Se maksimumsgrænser for dit land.

Sørg for, at din betalingsprofil er opdateret

1. Log ind på Google Pay.
  2. Hvis du har mere end én profil:
    1. Klik på den nedadvendte pil Pil ned øverst til venstre ud for dit navn.
    2. Vælg den profil, du vil redigere.
  3. Foretag ændringerne. Du kan ændre oplysninger som f.eks. din adresse og dine betalingsmetoder.
  4. Gem dine ændringer.

Acceptér de opdaterede servicevilkår

Servicevilkårene for Play varierer fra land til land, og du skal muligvis acceptere de opdaterede vilkår i dit nye land.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Find en vare med en listepris, der er højere end 0 USD.
  3. Tryk på prisen. Det er ikke nødvendigt at gennemføre transaktionen.
  4. Når du skal til at betale, bliver du bedt om at acceptere servicevilkårene. Følg anvisningerne. Når du har accepteret vilkårene, kan du forlade transaktionen

Flere trin til fejlfinding

Hvis du har prøvet alle trinene ovenfor, og der er gået mere end 24 timer, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Ryd din cache og dine dataene i Google Play-tjenester

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Tryk på Google Play-tjenester.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.

Ryd cachen og dine data for Play Butik

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Tryk på Google Play Butik.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.

Ryd din cache og dataene i Downloadadministrator

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Tryk på Downloadadministrator.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.

Afinstaller og geninstaller opdateringer til Play Butik

1. Sørg for, at du har forbindelse til et pålideligt Wi-Fi-netværk.
  2. Find Play Butik-appen på enhedens eller appens startskærm.
  3. Hold fingeren nede på Play Butik-appen.
  4. Tryk på Appinfo Oplysninger.
  5. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Afinstaller opdateringer.
  6. Tryk på OK, hvis du bliver spurgt, om du vil gendanne fabriksversionen af Play Butik-appen.

Fjern din Google-konto, og tilføj den igen

Når du fjerner din konto, fjernes nogle af oplysningerne fra din enhed. Sørg for at sikkerhedskopiere vigtige oplysninger, inden du gennemfører dette trin.

Se, hvordan du fjerner din konto og tilføjer den igen.

Få mere hjælp

Hvis du har prøvet alle trinene ovenfor, men stadig oplever problemer, kan du gendanne enhedens fabriksindstillinger. Prøv derefter igen.