Appkompatibilitet med Android og Chromebook

Ikke alle apper i Google Play-butikken er nødvendigvis kompatible med alle enheter. Merk: de fleste tilfeller kan ikke Google Play-apper lastes ned til Windows- eller Mac-datamaskiner – bare til støttede Android- og Chromebook-enheter. Finn ut mer om støttede Android-enheter eller nedlasting av apper.

Apper som er tilgjengelige på enheten din

Når du søker i eller ser gjennom Google Play Butikk-appen, ser du bare apper som er kompatible med enheten din. Når du bruker Google Play-nettstedet, kan enheten vises i grått hvis den ikke er kompatibel med appen du forsøker å installere. Dette skjer vanligvis fordi appen ikke er tilgjengelig der du er, eller fordi den ikke er konstruert for skjermstørrelsen eller Android-versjonen på enheten din.

Utviklere kan målrette apper mot bestemte enheter basert på skjermstørrelse, mobiloperatør, posisjon og en rekke andre faktorer. Appkompatibilitet kan endres over tid.

Appkompatibilitet med Chromebook

Når du bruker Android-apper på Chromebook, kan det hende enkelte funksjoner fungerer annerledes enn på Android-enheter. Eksempel: Hvis du ikke har berøringsskjerm på Chromebooken din, kan du i enkelte apper kanskje bruke musen i stedet.

Kontakt utvikleren for å finne ut mer om kompatibilitet

Hvis du vil ha informasjon om kompatibiliteten til en bestemt app, kan du kontakte utvikleren av appen direkte.