Informatie over terugbetalingen op Google Play

Google kan voor sommige Google Play-aankopen een terugbetaling doen, afhankelijk van het teruggavebeleid dat hieronder wordt beschreven. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar.

Voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Economische Ruimte

Als je je in de Europese Economische Ruimte of het Verenigd Koninkrijk bevindt en een aankoop hebt gedaan op of na 28 maart 2018, bekijk je meer informatie over hoe je een terugbetaling kunt aanvragen.

Een terugbetaling voor recente aankopen aanvragen

• Als het minder dan 48 uur geleden is dat je een app hebt gekocht of een in-app aankoop hebt gedaan, kun je een terugbetaling aanvragen via Google Play.
  • Als je films, boeken of andere content hebt gekocht, kun je misschien ook na 48 uur na je aankoop nog een terugbetaling aanvragen (bekijk het onderstaande beleid).

Je krijgt meestal binnen 1 werkdag een beslissing, maar dit kan tot 4 werkdagen duren.

De status van een terugbetalingsverzoek checken

Nadat je een terugbetaling hebt aangevraagd via de Google Play-website of de knop Een terugbetaling aanvragen hierboven, kun je de status van je verzoek checken.

Een terugbetaling aanvragen als de aankoop niet wordt vermeld bij de recente aankopen

Als je je aankoop niet kunt vinden in de lijst met recente aankopen, kun je een terugbetaling aanvragen via de website van Google Play. Gebruik de onderstaande opties om een terugbetaling aan te vragen.

Opties voor terugbetalingsverzoeken bekijken

Optie 1: Een terugbetaling aanvragen op de Google Play-website
  • Als het minder dan 48 uur geleden is dat je een app hebt gekocht of een in-app aankoop hebt gedaan, kun je een terugbetaling aanvragen via Google Play.
  • Als je films, boeken of andere content hebt gekocht, kun je misschien ook na 48 uur na je aankoop nog een terugbetaling aanvragen (bekijk het onderstaande beleid).
  1. Ga naar play.google.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Klik op Betalingen en abonnementen en dan Budget en geschiedenis.
  4. Klik op Een probleem melden voor de bestelling die je wilt retourneren.
  5. Selecteer de optie die je situatie beschrijft.
  6. Vul het formulier in en geef aan dat je een terugbetaling wilt aanvragen.
  7. Klik op Verzenden.

Tip:

• Als je meerdere terugbetalingsverzoeken wilt indienen, herhaal je deze stappen voor elk item dat je hebt gekocht.
  • Als je de bestelling niet kunt vinden, heb je deze misschien gekocht met een ander Google-account. Meer informatie over hoe je tussen accounts schakelt
  • De meeste e-mails met terugbetalingsbeslissingen komen binnen 15 minuten aan, maar het kan tot 4 werkdagen duren.
  • Voor hardware: Als je een apparaat hebt gekocht via de Google Store en je dit wilt retourneren of een terugbetaling voor het apparaat wilt aanvragen, ga je naar de pagina over terugbetalingen van de Google Store.
Optie 2: Een terugbetaling aanvragen via de Google Assistent

Je kunt de Google Assistent op je apparaat ook laten weten dat je een Google Play-terugbetaling wilt.

Als je een terugbetaling wilt aanvragen via de Google Assistent, moet je de taal Amerikaans-Engels gebruiken op je apparaat.

Meer informatie over de Google Assistent

Optie 3: Support krijgen van de ontwikkelaar van de app

De meeste apps in de Play Store worden gemaakt door externe ontwikkelaars, niet door Google. De ontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor de support van hun apps en voor de goede werking ervan.

Neem in de volgende gevallen contact op met de app-ontwikkelaar:

• Je hebt een vraag over een app.
  • Je hebt een in-app-aankoop gedaan, maar hebt deze niet ontvangen of de aankoop werkt niet zoals je had verwacht.
  • Je wilt een terugbetaling aanvragen voor een aankoop die je meer dan 48 uur geleden hebt gedaan. De ontwikkelaar kan helpen bij aankoopproblemen en kan terugbetalingen verwerken in overeenstemming met het eigen teruggavebeleid en de toepasselijke wetgeving.

Meer informatie over hoe je contact opneemt met de app-ontwikkelaar

Opmerking: Bepaalde informatie met betrekking tot terugbetalingsverzoeken kan met ontwikkelaars worden gedeeld.

Optie 4: Een terugbetaling aanvragen via de Google Play Store-app

Belangrijk:

• Je kunt momenteel alleen terugbetalingen voor in-app aankopen aanvragen via de Play Store-app.
  • Voor niet-in-app aankopen gebruik je de knop 'Een terugbetaling aanvragen' hierboven of selecteer je een alternatieve optie voor een terugbetalingsverzoek op deze pagina.
  1. Ga naar de Play Store-app.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen > Budget en geschiedenis.
  4. Klik voor de bestelling waarvoor je een terugbetaling wilt aanvragen op Bekijken om de transactiegegevens te bekijken.
  5. Klik op Een probleem melden.
  6. Selecteer in het dropdown-menu de reden voor de teruggave.
  7. Klik op Indienen.

Tip:

• Als je meerdere terugbetalingsverzoeken wilt indienen, herhaal je deze stappen voor elk item dat je hebt gekocht.
  • Als je de bestelling niet kunt vinden, heb je deze misschien gekocht met een ander Google-account. Meer informatie over hoe je tussen accounts schakelt
  • We informeren je meestal binnen 1 werkdag over onze beslissing, maar dit kan tot 4 werkdagen duren.

Teruggavebeleid van Google Play

Het teruggavebeleid varieert afhankelijk van wat je hebt gekocht. Selecteer een link voor meer informatie.

Je krijgt misschien automatisch een terugbetaling als je een betaalde app verwijdert kort nadat je deze voor het eerst hebt gekocht. Als je de app opnieuw wilt installeren, moet je deze opnieuw kopen. Je komt in dat geval misschien niet in aanmerking voor een terugbetaling voor die aankoop.

Als je je account- of betalingsgegevens aan iemand anders hebt gegeven, ons beleid lijkt te misbruiken of je account niet beveiligt via verificatie, kunnen we meestal geen terugbetaling doen.
Apps, games en in-app-aankopen (inclusief abonnementen)
Google doet voor de meeste Google Play-aankopen geen terugbetalingen. Er zijn wel uitzonderingen, zoals hieronder beschreven. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar. De ontwikkelaar kan helpen bij aankoopproblemen en kan terugbetalingen verwerken in overeenstemming met het eigen beleid voor terugbetalingen en de toepasselijke wetgeving.

Teruggavebeleid

1. Binnen 48 uur: Afhankelijk van de details van de aankoop kun je misschien een terugbetaling krijgen. Volg deze instructies.
  2. Na 48 uur: Ontwikkelaars hebben hun eigen beleid en wettelijke vereisten en kunnen misschien een terugbetaling doen. Neem contact op met de ontwikkelaar om problemen op te lossen en na te gaan of je een terugbetaling kunt krijgen.

Belangrijk:

• Je kunt een app of game maar één keer retourneren voor een terugbetaling. Als je de app of game opnieuw koopt, krijg je geen terugbetaling meer. Als je een terugbetaling krijgt, heb je geen toegang meer tot het item.
  • Koop je meerdere items in één aankoop, dan kun je alleen een terugbetaling voor de hele aankoop krijgen. Je kunt geen terugbetaling krijgen voor afzonderlijke items van die aankoop.
Google Play Pass
Je kunt je Play Pass-abonnement op elk moment opzeggen. Je hebt nog steeds toegang tot het abonnement tot het einde van de periode waarvoor je hebt betaald.
  • Als je binnen de eerste 48 uur van een maandabonnement opzegt en een terugbetaling aanvraagt, kunnen we de kosten terugbetalen voor de maand waarin je het abonnement hebt opgezegd.
Play-punten

Als je een terugbetaling kunt laten doen voor een item dat je hebt gekocht op Google Play, worden eventuele punten die je met die aankoop hebt verdiend, verrekend met je Play-puntensaldo en -levelvoortgang.

• Als je niet genoeg punten hebt om de punten van het terugbetaalde item te dekken, wordt je puntensaldo negatief.
  • Als je niet genoeg punten hebt om op het huidige level te blijven nadat de punten zijn afgetrokken van je levelvoortgang, kun je een level omlaag gaan.
  • Als je een aankoop hebt gedaan met een kortingsbon en je een terugbetaling krijgt voor de aankoop, krijg je via je betaalmethode het bedrag terug dat je hebt betaald. Ook krijg je de punten terug die je hebt gebruikt voor de kortingsbon. Als er een andere kortingsbon beschikbaar is, moet je je punten hiervoor inwisselen.
  • Als je punten hebt gebruikt voor een app, game of in-app-item en een terugbetaling wilt, bekijk je ons teruggavebeleid.
  • We doen geen terugbetalingen voor punten die zijn gebruikt om een goed doel te steunen of voor Play-tegoed.

Meer informatie over de servicevoorwaarden voor Play-punten

Google Play Films of Google TV
Als een video niet goed wordt afgespeeld, probeer je deze tips voor het oplossen van problemen met het afspelen van video's. Bekijk de onderstaande informatie door als je toch een terugbetaling wilt krijgen of als je de terugbetaling om een andere reden aanvraagt.

Beschikbaarheid van terugbetalingen

• Als je nog niet bent begonnen met kijken, kun je binnen 7 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen.
  • Als de film fouten bevat, niet beschikbaar is of niet naar behoren werkt, kun je binnen 65 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen.
  • Als je de film retourneert voor een terugbetaling, kan het item worden verwijderd uit je bibliotheek en kun je het misschien niet meer bekijken.
Google Play Boeken

Als een e-boek of audioboek niet kan worden geladen of afgespeeld, probeer je deze stappen voor het oplossen van problemen. Bekijk de onderstaande informatie als je toch een terugbetaling wilt krijgen of als je de terugbetaling om een andere reden aanvraagt.

Mogelijkheden voor terugbetaling voor afzonderlijke retouren en bundels van boeken

Terugbetalingen voor e-boeken:

• Je kunt binnen 7 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen, behalve voor gehuurde e-boeken (hiervoor zijn alle verkopen definitief).
  • Als het e-boek niet werkt, kun je binnen 65 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen.
  • Als je een bundel met e-boeken hebt gekocht, kun je alleen een terugbetaling aanvragen voor de volledige bundel.

Terugbetalingen voor audioboeken zijn afhankelijk van waar je het audioboek hebt gekocht:

• Alle verkopen zijn definitief, behalve in de volgende gevallen:
    • Klanten in Zuid-Korea: Je kunt binnen 7 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen, op voorwaarde dat je niet bent begonnen met het beluisteren van het audioboek.
    • Als het audioboek niet werkt, kun je op elk gewenst moment een terugbetaling aanvragen.

Terugbetalingen voor bundels:

• Je kunt binnen 7 dagen na aankoop een terugbetaling voor de volledige bundel aanvragen, op voorwaarde dat je niet meerdere boeken uit de bundel hebt gedownload of geëxporteerd.
  • Als een boek in de bundel niet werkt, kun je binnen 180 dagen na aankoop een terugbetaling voor dat boek aanvragen.

Als je terugbetaling wordt goedgekeurd, kan het e-boek of audioboek uit je bibliotheek worden verwijderd en kun je het misschien niet meer lezen of beluisteren.

Voor terugbetalingen van aankopen met meerdere items, zoals Kopen voor groepen:

• Je kunt tot 7 dagen na aankoop een volledige terugbetaling aanvragen, zolang je de gekochte licenties nog niet hebt ingewisseld.
  • Als het boek niet werkt, kun je binnen 65 dagen na aankoop een volledige terugbetaling aanvragen.
  • Voor niet-ingewisselde licenties kun je binnen 30 dagen na aankoop een gedeeltelijke terugbetaling aanvragen.
Google Play Kiosk

Losse nummers

Aankopen van losse nummers van tijdschriften kunnen niet worden terugbetaald, tenzij je geen toegang kunt krijgen tot het nummer of er een probleem is met de content.

Abonnementen

In de volgende gevallen kunnen abonnementen op elk moment worden opgezegd:

1. Je kunt geen toegang krijgen tot de content.
  2. Je zegt het abonnement op binnen de eerste 7 dagen van het abonnement.
Tip: We kunnen alleen actieve abonnementen terugbetalen en niet abonnementen die al zijn beëindigd. Als je een publicatie retourneert, kan deze uit je bibliotheek worden verwijderd en misschien niet meer worden geopend.
Abonneren via Google

Een abonnement opzeggen

1. Ga in je Google-account naar Betalingen en abonnementen.
  2. Als je het abonnement wilt opzeggen, onderbreken of wijzigen, klik je onder Abonnementen op Abonnementen beheren.

Meer informatie over hoe je een abonnement op Google Play kunt opzeggen, onderbreken of wijzigen

Een terugbetaling aanvragen voor een abonnement

Bekijk meer informatie over hoe je een terugbetaling voor een Google Play-aankoop aanvraagt. Je kunt ook contact opnemen met het Google Play-supportteam om een terugbetaling aan te vragen.

Google biedt geen terugbetalingen voor de meeste aankopen die zijn gedaan met Abonneren via Google, tenzij (1) ze defect zijn, (2) ze niet de voordelen bieden die worden vermeld in de interface van Abonneren via Google, of (3) je herroepingsrecht hebt zoals beschreven in de Aanvullende servicevoorwaarden van Abonneren via Google.

Opmerking: Als je geen redelijke stappen onderneemt om je account te beschermen tegen ongewenste aankopen (je hebt je account- of betalingsgegevens bijvoorbeeld aan iemand anders gegeven of je account heeft geen verificatiebeveiliging), kunnen we meestal geen terugbetaling uitvoeren.

Aankopen binnen een actie op de Google Assistent

Teruggavebeleid

1. Binnen 48 uur: Afhankelijk van de details van de aankoop kun je misschien een terugbetaling krijgen. Volg deze instructies.
  2. Na 48 uur: Ontwikkelaars hebben hun eigen beleid en wettelijke vereisten en kunnen misschien een terugbetaling doen. Neem contact op met de ontwikkelaar om problemen op te lossen en na te gaan of je een terugbetaling kunt krijgen.
Google Play-cadeaukaarten en Google Play-saldo

Play-cadeaukaarten en ander prepaid Play-tegoed (waaronder contante opwaarderingen) kunnen niet worden terugbetaald of overgedragen, tenzij wettelijk vereist (bijvoorbeeld voor accounts van minderjarige gebruikers). Play-promotietegoed kan niet worden terugbetaald of overgedragen.

• Inwoners van de Verenigde Staten die cadeaukaarten of niet-promotiecodes hebben ingewisseld, kunnen een terugbetaling voor hun Google Play-saldo aanvragen als het bedrag lager dan $ 10 is.
  • Inwoners van Brazilië die cadeaukaarten of niet-promotiecodes hebben ingewisseld, kunnen een terugbetaling van hun Google Play-saldo aanvragen als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Een van deze voorwaarden is dat het bedrag onder een bepaalde drempel ligt en dat er in een bepaalde periode geen terugbetalingen zijn uitgevoerd.
  • Inwoners van Korea die cadeaukaarten of niet-promotiecodes hebben ingewisseld, kunnen een terugbetaling voor het bedrag van de cadeaukaart aanvragen voor resterend Google Play-saldo wanneer dit 40% of minder van de nominale waarde van de cadeaukaart bedraagt.
  • In overeenstemming met het beleid voor eerlijke behandeling van financiële consumenten mogen inwoners van Maleisië die cadeaukaarten of niet-promotiecodes hebben ingewisseld, een eenmalige terugbetaling aanvragen voor hun Google Play-saldo.

Google Play-cadeaus
Belangrijk: Dit is alleen van toepassing op Google Play-tegoed of Google Play Boeken die als cadeau worden gekocht via Google. Als je cadeau is gekocht via een onafhankelijke verkoper, neem je contact op met de verkoper voor informatie over terugbetalingen. Als je je cadeau wilt retourneren, laat je de koper dit weten zodat deze contact met ons kan opnemen.

Tips:

• We kunnen alleen een terugbetaling uitvoeren voor degene die het cadeau heeft gekocht.
  • Terugbetalingen kunnen alleen worden uitgevoerd voor cadeaus die nog niet zijn ingewisseld.
  • De cadeaucode kan niet meer worden ingewisseld nadat een terugbetaling is ontvangen voor het cadeau.
  • Terugbetalingen voor cadeaus van Google Play-tegoed zijn tot 3 maanden na de aankoopdatum mogelijk.
Google Play-donaties
Donaties aan non-profitorganisaties worden niet terugbetaald. Als je problemen ondervindt met een betaling, neem je contact op met ons supportteam.
Gedeeltelijke terugbetalingen

Belangrijk: Als je Meteen opzeggen selecteert, wordt je abonnement opgezegd en heb je per direct geen toegang meer tot de content.

Dit beleid is alleen van toepassing op gebruikers in Israël of Duitsland. Als je in Israël of Duitsland bent gevestigd, kun je je abonnement onmiddellijk opzeggen en een gedeeltelijke terugbetaling aanvragen. Als je je abonnement wilt opzeggen, volg je de instructies voor opzeggen. Selecteer de optie om je abonnement onmiddellijk op te zeggen en een gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen. Je gedeeltelijke terugbetaling wordt naar rato berekend op basis van de resterende dagen van het abonnement.

Terugbetalingen voor items waarvoor bij een supermarkt is betaald met een code
Als je met een code betaalt voor items bij een supermarkt en een terugbetaling aanvraagt, krijg je eventuele terugbetalingen van Google Play in de vorm van Google Play-tegoed.
Stadia
Meer informatie over het teruggavebeleid van Stadia

Verwerkingstijd voor terugbetalingen

Terugbetalingen van Google Play worden overgemaakt naar de betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop. De verwerkingstijden voor terugbetalingen verschillen, afhankelijk van hoe je hebt betaald.

Als je terugbetaling meer tijd in beslag neemt dan verwacht, kun je de status ervan bekijken in je Google Pay-account. Als de status 'Terugbetaald' is, zie je een bijschrijving op je betaalmethode. Als de status Geannuleerd is, is de bestelling nooit in rekening gebracht en zie je geen bijschrijving op je betaalmethode.

YouTube

Meer informatie over het beleid van YouTube voor terugbetalingen

Verwerkingstijd voor terugbetalingen

Terugbetalingen van Google Play worden overgemaakt naar de betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop. De verwerkingstijden voor terugbetalingen verschillen afhankelijk van hoe je hebt betaald.

Als je terugbetaling langer duurt dan verwacht, kun je de status ervan bekijken in je Google Pay-account. Is de status Terugbetaald, dan staat er een bijschrijving op je betaalmethode. Is de status Geannuleerd, dan is de bestelling nooit in rekening gebracht en staat er geen bijschrijving op je betaalmethode.
Tijdlijnen voor terugbetalingen

Terugbetalingen van Google Play worden geretourneerd naar de betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop. De verwerkingstijden voor terugbetalingen verschillen afhankelijk van hoe je hebt betaald.

Als je terugbetaling langer duurt dan verwacht, kun je de terugbetalingsstatus bekijken in je Google Pay-account. Als de status Terugbetaald is, wordt er een tegoed bijgeschreven op je betaalmethode. Als de status Geannuleerd is, is de bestelling nooit in rekening gebracht en zie je dus geen creditering voor je betaalmethode.

Betaalmethode

Geschatte terugbetalingstijd

Creditcard/pinpas

3-5 werkdagen

De verwerkingstijd is afhankelijk van de kaartuitgever en kan soms tot 10 werkdagen duren.

Als je creditcard niet meer actief is, gaan de terugbetalingen naar de bank die je kaart heeft uitgegeven. Neem contact op met de bank om je geld terug te krijgen.

TrueMoney Wallet, Linepay (alleen Thailand)

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het account van de gebruiker te staan.

AliPayHK (alleen Hongkong)

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het e-wallet-account van de gebruiker te staan.

Boost (alleen Maleisië) 1-5 werkdagen
Coins.ph (alleen Filipijnen)

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het account van de gebruiker te staan.

Edy

1-5 werkdagen

Terugbetalingen worden toegepast op je Google Play-saldo.

Efecty (alleen Colombia)

1-60 werkdagen

De terugbetaling komt als Play-promotietegoed in je Google Play-account te staan met een vervaldatum van 12 maanden.

FPX (alleen Maleisië) 7 dagen
GCash

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het account van de gebruiker te staan.

Facturering via mobiele provider (vooraf betaald/betalen op basis van gebruik)

1-30 werkdagen

De verwerkingstijd is afhankelijk van je provider en kan soms langer zijn.

Facturering via mobiele provider (achteraf betaald/contract)

1-2 maandelijkse afschriften

De verwerkingstijd is afhankelijk van je provider, maar terugbetalingen verschijnen meestal op een van de 2 eerstvolgende maandelijkse rekeningoverzichten. Als het langer duurt, neem je contact op met je provider om de status te bekijken.

GoPay en OVO (alleen Indonesië)

1-5 dagen

Google Play-saldo (cadeaukaart of tegoed)

1 werkdag

Terugbetalingen komen in je Google Play-account te staan. Dit kan soms tot 3 werkdagen duren.

Google Pay

1 werkdag

Terugbetalingen komen in je Google Pay-account te staan. Dit kan soms tot 3 werkdagen duren.

KakaoPay (alleen Korea)

3-5 werkdagen

Dit kan soms tot 10 werkdagen duren. Als het langer duurt, neem je voor meer informatie contact op met KakaoPay.

Mercado Pago (Brazil and Mexico) 1-5 werkdagen
MoMo E-Wallet (alleen Vietnam) 1-5 werkdagen

my paysafecard (Polen, Cyprus, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Oostenrijk, België, Italië, Nederland, Portugal)

3-5 werkdagen
Octopus O! ePay (alleen Hongkong)

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het e-wallet-account van de gebruiker te staan.

Internetbankieren

1-10 werkdagen

De verwerkingstijd is afhankelijk van je bank, maar duurt meestal tussen 4 en 10 werkdagen.

PayPal

3-5 werkdagen

Dit kan soms tot 10 werkdagen duren. Als je het geld laat terugbetalen naar een betaalmethode binnen PayPal (zoals een gekoppelde bankrekening), neem je contact op met PayPal voor meer informatie.

Payco (alleen Korea)

3-5 werkdagen

Dit kan soms tot 10 werkdagen duren. Als het langer duurt, neem je contact op met PAYCO voor meer informatie.

Paytm (India) Terugbetalingen zouden binnen 1 tot 5 werkdagen in het e-wallet-account van de gebruiker moeten staan.
Promptpay (alleen Thailand)
  • Goedgekeurde terugbetalingen worden automatisch en onmiddellijk bijgeschreven als Play-saldo in het Play-account van de gebruiker.
  • Terugbetalingen naar de oorspronkelijke bankrekening worden niet ondersteund.
QIWI Кошелек (Rusland en Kazachstan)

3-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het account van de gebruiker te staan.

ShopeePay (Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Thailand en Vietnam) 1-5 werkdagen
Touch n Go e-Wallet (alleen Maleisië)

1-5 werkdagen

TrueMoney Wallet (alleen Thailand) 1-5 werkdagen
VTC Pay (alleen Vietnam) 1-5 werkdagen
ZaloPay (alleen Vietnam) 1-5 werkdagen
ЮMoney [YooMoney] 1-3 werkdagen
Betalen bij supermarkten of overboekingen van gebruikers (Taiwan)

2-3 werkdagen

Terugbetalingen komen in het gekoppelde E.SUN-account van de gebruiker te staan.

Verve (alleen Nigeria)

1-30 werkdagen

Bij terugbetalingen wordt het maximale aankoopbedrag niet gereset.

Merpay (alleen Japan)

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het Merpay-account van de gebruiker te staan.

Paypay (alleen Japan)

1-5 werkdagen

Terugbetalingen komen in het PayPay-account van de gebruiker te staan.

Overboeking (Nigeria)

2-15 werkdagen

Terugbetalingen komen in het account van de gebruiker te staan.

Wallets van bezorgdienst (Ghana)

1-3 werkdagen

Terugbetalingen komen in het account van de gebruiker te staan.