Oppdater Android-appene dine

Du kan oppdatere appene på Android-enheten din enkeltvis eller automatisk. Når du oppdaterer appene, får du tilgang til de nyeste funksjonene samt bedre appsikkerhet og -stabilitet.

Merk: Hvis Google avgjør at en appoppdatering kan løse et alvorlig sikkerhetsproblem, kan det hende vi installerer den uavhengig av oppdateringsinnstillingene dine for den aktuelle appen eller enheten generelt. Se vilkårene for bruk av Google Play for mer informasjon.

Merk: Hvis du bruker Google Play på Chromebook, kan du finne ut mer om appoppdateringer her

Oppdater Android-apper automatisk

Sånn oppdaterer du appene på Android-enheten din automatisk

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Innstillinger.
  3. Trykk på Oppdater apper automatisk.
  4. Velg et alternativ:
    • Oppdater apper automatisk når som helst for å oppdatere apper via både Wi-Fi og mobildata.
    • Oppdater apper automatisk bare via Wi-Fi for bare å oppdatere apper når du er koblet til Wi-Fi.

Merk: Hvis en konto på enheten din har en påloggingsfeil, kan det hende appene ikke oppdateres automatisk.

Oppdater spesifikke Android-apper automatisk

Sånn konfigurerer du oppdateringer for spesifikke apper på enheten din:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Mine apper og spill.
  3. Velg en app du vil oppdatere.
  4. Trykk på Mer Mer.
  5. Merk av for «Oppdater automatisk».

Apper oppdateres automatisk når oppdateringer er tilgjengelige. For å slå av automatiske oppdateringer må du fjerne avmerkingen i boksen.

Oppdater Android-apper manuelt

Sånn oppdaterer du apper enkeltvis eller flere på én gang med Google Play Butikk-appen på mobilenheten din:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Mine apper og spill.
  3. Apper med tilgjengelige oppdateringer er merket med «Oppdater».
  4. Trykk på Oppdater alle for å oppdatere alle apper. Hvis du vil oppdatere spesifikke apper, kan du finne frem til de aktuelle appene og trykke på Oppdater.

Merk: Noen apper krever nye tillatelser når de oppdateres. Du ser kanskje et varsel om å godta de nye tillatelsene.

Tips: I enkelte tilfeller må du starte enheten på nytt for å oppdatere en app.