Sådan opdaterer du Play Butik og apps på Android-enheder

Du kan opdatere dine Android-apps og Play Butik-appen én ad gangen, på én gang eller automatisk. Når du opdaterer dine apps til den nyeste version, får du adgang til de nyeste funktioner og forbedrer appens sikkerhed og stabilitet.

Vigtigt!

• Hvis Google vurderer, at en appopdatering retter en alvorlig sikkerhedsbrist, kan vi foretage visse appopdateringer. Disse opdateringer kan foretages uafhængigt af, hvilke indstillinger for opdateringer du har valgt i appen eller på din enhed. Læs servicevilkårene for Google Play for at få flere oplysninger.
  • Hvis du bruger Google Play på en Chromebook, kan du finde flere oplysninger om appopdateringer her.

Sådan opdaterer du en Android-app

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder og derefter Administrer.
  4. Tryk på den app, du vil opdatere.
    • Tip! Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Ny opdatering".
  5. Tryk på Opdater.

Sådan opdaterer du Google Play Butik

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Om og derefter Play Butik-version.
  4. Du får vist en meddelelse om, hvorvidt Play Butik er opdateret. Tryk på OK.
    • Hvis der findes en tilgængelig opdatering, downloades og installeres den automatisk inden for et par minutter.

Sådan opdaterer du alle Android-apps automatisk

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Netværkspræferencer og derefter Opdater apps automatisk.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • Via alle netværk, hvis apps både må opdateres via Wi-Fi og mobildata.
    • Kun via Wi-Fi, hvis apps kun må opdateres, når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Hvis der er en konto på din enhed med loginfejl, opdateres apps muligvis ikke automatisk.

Opdater apps med en begrænset mængde mobildata

Vigtigt! Denne valgmulighed er tilgængelig for en begrænset gruppe.
  1. Åbn Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Netværkspræferencer og derefter Opdater apps automatisk.
  4. Tryk på Opdater med en begrænset mængde mobildata.
Sådan fungerer det
Google Play kan bruge en begrænset mængde af dine månedlige mobildata til automatisk at opdatere dine apps. Google Play prioriterer appopdateringer på baggrund af en række faktorer, f.eks. prioriteres apps med nye funktioner eller apps, som vi tror, du vil bruge mest. Google Play forsøger altid at opdatere apps via Wi-Fi først.
Så meget mobildata bruger indstillingen
Når denne indstilling er aktiveret, vælger Google Play en datagrænse ud fra adskillige faktorer. Eksempel:
  • Hvis du har opdateret apps manuelt via mobildata inden for de sidste 30 dage, bruger Google Play den samlede mængde mobildata som datagrænse.
  • Hvis du ikke opdaterer apps via mobildata, bruger Google Play den gennemsnitlige mængde mobildata, som de fleste bruger i dit land/din region, og som stadig giver dig mulighed for automatisk at opdatere de apps, du bruger oftest.

Alle oplysninger bruges i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik.

Hvis du rydder Play Butik-data, nulstilles dine indstillinger og din tidligere grænse.

Sådan opdaterer du enkelte Android-apps automatisk

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Tryk på Administrer, og find derefter den app, du vil opdatere automatisk.
  5. Tryk på appen for at åbne dens infoside.
  6. På siden "Info" for appen skal du trykke på Mere Mere.
  7. Slå Aktivér autoopdatering til.

Når der er tilgængelige opdateringer, opdateres appen automatisk. Hvis du vil deaktivere automatiske opdateringer, skal du deaktivere Aktivér autoopdatering.

Tip!

• Visse apps kræver nye tilladelser, når de opdateres. Du får muligvis en notifikation, der spørger, om du vil acceptere de nye tilladelser.
  • Du skal muligvis genstarte din enhed for at opdatere en app.
  • Du kan søge efter en bestemt app ved at trykke på Administrer apps og enhederog derefter Administrer.
  • Hvis der er en opdatering til en app, vises knappen "Opdater" på appens infoside.