Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Opdater dine Android-apps

Du kan vælge, om de apps, du har downloadet og installeret på din Android-enhed, skal opdateres enkeltvist eller automatisk. Opdatering af dine apps giver dig adgang til de nyeste funktioner og forbedrer appens sikkerhed og stabilitet.

Vigtigt!

• Hvis Google vurderer, at en appopdatering retter en alvorlig sikkerhedsbrist, kan vi foretage visse appopdateringer. Disse opdateringer kan foretages uafhængigt af, hvilke indstillinger for opdateringer du har valgt i appen eller på din enhed. Læs servicevilkårene for Google Play for at få flere oplysninger.
  • Hvis du bruger Google Play på en Chromebook, kan du finde flere oplysninger om appopdateringer her.

Opdater Android-apps automatisk

1.  Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger efterfulgt af Netværkspræferencer efterfulgt af Opdater apps automatisk.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • Via alle netværk, hvis apps både må opdateres via Wi-Fi og mobildata.
    • Kun via Wi-Fi, hvis apps kun må opdateres, når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Hvis der er en konto på din enhed med loginfejl, opdateres apps muligvis ikke automatisk.

Opdater enkelte Android-apps automatisk

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Vælg Administrer efterfulgt af den app, du vil opdatere.
  5. Tryk på Mere Mere.
  6. Slå Aktivér autoopdatering til.

Når der er tilgængelige opdateringer, opdateres appen automatisk. Hvis du vil deaktivere automatiske opdateringer, skal du deaktivere Aktivér autoopdatering.

Opdater Android-apps manuelt

Sådan opdaterer du apps enkeltvist eller samlet via Google Play Butik-appen på din mobilenhed:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder. Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Ny opdatering". Du kan også søge efter en bestemt app.
  4. Tryk på Opdater.

Tips!

• Visse apps kræver nye tilladelser, når de opdateres. Du får muligvis en notifikation, der spørger, om du vil acceptere de nye tilladelser.
  • Nogle gange skal du genstarte din enhed for at opdatere en app.