Installera eller aktivera appar på nytt

Använd appar som du har köpt på Google Play på valfri enhet med Android utan att behöva betala igen. Du måste dock använda samma Google-konto på enheten. Du kan

• installera en app på fler än en enhet med Android
  • installera en app på en ny enhet med Android
  • installera om en app som du köpt men tagit bort.

Om du inaktiverat en app som följde med enheten kan du återaktivera den.

Appar kan vanligtvis bara installeras på enheter med Android. Om du har en Chromebook kan du läsa om hur du installerar appar på en Chromebook

Installera om appar på en Android-enhet med datorn

Du kan installera eller aktivera appar på nytt på en Android-enhet med datorn.

1. Öppna play.google.com på datorn.
  2. Klicka på Appar följt av Mina appar.
  3. Klicka på appen som du vill installera eller aktivera.
  4. Klicka på Installera, Installerad eller Aktivera. Du kan behöva logga in på ditt Google-konto.
  5. Välj enheten och klicka på Installera.

Hitta tidigare köpta eller nedladdade appar

Om du inte kan hitta en app eller blir ombedd att köpa den igen kontrollerar du att du använder samma Google-konto som när du köpte den.