Installer apper på nytt eller slå dem på igjen

Du kan bruke apper du har kjøpt på Google Play, på alle slags Android-enheter uten å måtte betale på nytt. Hver enhet må være logget på den samme Google-kontoen. Finn ut hvordan du synkroniserer apper mellom enheter.

Hvis du slår av en app som fulgte med enheten, kan du slå den på igjen. Finn ut hvordan du administrerer ubrukte apper på Android.

Du kan også installere apper du har kjøpt, men slettet, på nytt.

Reinstaller apper eller slå på apper igjen

1. Åpne Google Play-butikken Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilikonet til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter og så Administrer.
  4. Velg appene du vil installere eller slå på.
    • Hvis du ikke finner appen, trykker du på Denne enheten og så øverst og så Ikke installert.
  5. Trykk på Installer eller Slå på.

Fremgangsmåte for feilsøking

Hvis du ikke klarer å installere apper på nytt, kan du prøve trinnene nedenfor.

Avinstaller Play Butikk-oppdateringer og installer dem på nytt

Slik avinstallerer du oppdateringer for Play Butikk-appen:

1. Finn Google Play Butikk-appen på start- eller appskjermen på enheten.
  2. Trykk og hold Google Play Butikk-appen Google Play.
  3. Trykk på Appinformasjon.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Avinstaller oppdateringer.
  5. Gå gjennom informasjonen, og trykk på OK.

Slik installerer du oppdateringer for Play Butikk-appen på nytt:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Om.
  4. Under «Play Butikk-versjon» trykker du på Oppdater Play Butikk.

Tøm bufferen og fjern dataene for Google Play-butikken

Viktig:

• Den vanligste løsningen for problemer som oppstår når du laster ned apper fra Google Play-butikken, er å tømme bufferen for Google Play-butikken.
  • Når du tømmer bufferen og sletter dataene, kan enkelte innstillinger i Google Play Butikk-appen slettes, for eksempel foreldrekontrollen og passordbeskyttelsen. Du blir bedt om å godta vilkårene for bruk på nytt neste gang du åpner Google Play-butikken.

1. Finn Google Play Butikk-appen på start- eller appskjermen på enheten.
  2. Trykk og hold på Google Play Butikk-appen.
  3. Trykk på Appinformasjon Informasjon.
  4. Trykk på Lagring og buffer og så Tøm bufferen.
  5. Trykk på Tøm lagring og så Slett.

Slå på passordbeskyttelsen og foreldrekontrollen på nytt.

Finn tidligere kjøpte eller nedlastede apper

Hvis du ikke finner en bestemt app eller blir bedt om å kjøpe den igjen, må du sørge for at du bruker den samme Google-kontoen du kjøpte den med.