Installer og slå på apper på nytt

Når du kjøper en app på Google Play, kan du installere den på en hvilken som helst enhet via Google-kontoen din – uten å måtte betale for den på nytt. Du kan også slå på apper som fulgte med enheten din, etter å ha slått dem av.

Installer eller slå på apper igjen

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Mine apper og spill og deretter Bibliotek.
  3. Trykk på appen du vil installere eller slå på.
  4. Klikk på Installer eller Slå på.

Finner du ikke tidligere kjøpte eller nedlastede apper?

Hvis du ikke finner en app du eier – eller hvis du blir bedt om å kjøpe den på nytt – bør du sjekke at du er logget på kontoen du kjøpte den med.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny.
  3. Ta en titt øverst til venstre, for å se om du er logget på.
    • Hvis du ser navnet eller profilbildet ditt, er du logget på allerede. Du må kanskje bytte til riktig konto.
    • Hvis du ser Logg på, må du trykke på den for å logge på en konto.

Avinstaller apper

Hvis du ikke vil ha en app lenger, kan du alltids fjerne den eller slå den av.