Installer apper og spill på nytt

Når du laster ned apper på Google Play, knyttes appene til Google-kontoen din. Dette betyr at du kan installere apper på nytt hvis du kjøper en ny enhet eller tilbakestiller enheten din, uten å måtte kjøpe appene på nytt.

Finn og last ned appene dine

På mobile enheter
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på Meny-ikonet Google Play Store Menu Icon > Mine apper > Alle.
  3. Velg appen du vil installere, og trykk på Installer eller Aktivér.
På datamaskiner
  1. Gå til Mine apper-siden på Google Play.
  2. Velg en app for å se detaljsiden for den.
  3. Klikk på knappen med teksten Installer eller Installert.
  4. Velg enheten du vil installere appen på.
    • Når du ser «Installert»-knappen på detaljsiden til en app, betyr det at appen er installert på en av enhetene som er tilknyttet Google-kontoen din.
  5. Klikk på Installer.

Hvis rullegardinmenyen på enheten din viser meldingen «Ingen kvalifiserte enheter for appinstallasjon», betyr det at appen allerede er installert på alle enheter tilknyttet kontoen din.

Finner ingen tidligere kjøpte eller nedlastede apper

Hvis du ikke finner en app du har kjøpt før eller du blir bedt om å kjøpe en app du har kjøpt før på Google Play, må du sjekke at du er logget på samme konto som da du kjøpte appen.

På mobile enheter
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på Meny-ikonet Google Play Store Menu Icon for å se hvilken konto du bruker.
    • Hvis du vil bytte konto, trykker du på rullegardinpilen Selector og velger en annen konto.
På datamaskiner

Gå til play.google.com

• Hvis du ser navnet ditt øverst til høyre på skjermen, er du allerede logget på en Google-konto. Slik bytter du konto:
    1. Klikk på profilbildet ditt > Logg av.
    2. Skriv inn påloggingsinformasjonen for den andre kontoen din og klikk på Logg på.
  • Hvis du ser en Logg på-knapp øverst til høyre på skjermen, klikker du på den for å logge på en konto.