Installer og slå på apper på nytt

Du kan bruke apper du har kjøpt på Google Play, på hvilken som helst Android-enhet uten å betale på nytt. Du må imidlertid bruke den samme Google-kontoen på hver enhet. Du kan

• installere apper på mer enn én Android-enhet
  • installere apper på en ny Android-enhet
  • installere apper du har kjøpt, men deretter slettet, på nytt

Hvis du slår av en app som fulgte med enheten, kan du slå den på igjen.

Installer apper på nytt eller slå på apper igjen

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Mine apper og spill og deretter Bibliotek.
  3. Trykk på appen du vil installere eller slå på.
  4. Klikk på Installer eller Slå på.

Finn tidligere kjøpte eller nedlastede apper

Hvis du ikke finner en bestemt app eller blir bedt om å kjøpe den igjen, må du sørge for at du bruker den samme Google-kontoen du kjøpte den med.