Installer og slå på apper på nytt

Når du kjøper en app på Google Play, kan du installere den på en hvilken som helst enhet via Google-kontoen din – uten å måtte betale for den på nytt. Du kan også slå på apper som fulgte med enheten din, etter å ha slått dem av.

På Android-mobilenheter

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk.
  2. Trykk på menyen Meny.
    • Hvis du ikke ser menyikonet øverst til venstre, bør du trykke på tilbakeknappen til du er på startskjermen i appen.
  3. Se etter navnet og e-postadressen til kontoen du bruker, øverst på skjermen.
  4. Trykk på nedoverpilen Pil ned.
  5. Trykk på kontoen du vil bruke.

På Android TV

Mange apper oppdateres automatisk på Android TV. Hvis du ser apper under «Oppdateringer» i Play-butikken, må du godkjenne disse oppdateringene enkeltvis.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk.
  2. Gå til høyre i «Oppdateringer»-raden for å se apper med tilgjengelige oppdateringer.
  3. Velg enkeltapper og så Oppdater.
  4. Velg Oppdater alle for å oppdatere alle appene. Du kan oppdatere enkeltapper ved å finne frem til de bestemte appene du vil oppdatere, og velge Oppdater.

Avinstaller apper

Hvis du ikke vil ha en app lenger, kan du alltids fjerne den eller slå den av.