Apps opnieuw installeren en weer inschakelen

Je kunt apps die je op Google Play hebt gekocht, op elk Android-apparaat gebruiken zonder opnieuw te betalen. Je moet hiervoor wel op elk apparaat hetzelfde Google-account gebruiken. Je kunt dit doen:

• Een app op meer dan één Android-apparaat installeren
  • Een app op een nieuw Android-apparaat installeren
  • Een app opnieuw installeren die je eerder hebt gekocht, maar had verwijderd

Als je een app hebt uitgezet die is meegeleverd bij je apparaat, kun je deze app opnieuw aanzetten.

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren en dan Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.

Eerder gekochte of gedownloade apps vinden

Als je een app niet kunt vinden of wordt gevraagd om deze opnieuw te kopen, zorg er dan voor dat je hetzelfde Google-account gebruikt waarmee je de app hebt gekocht.