Apps opnieuw installeren en weer inschakelen

U kunt apps die u op Google Play heeft gekocht, op elk Android-apparaat gebruiken zonder opnieuw te betalen. U moet hiervoor wel op elk apparaat hetzelfde Google-account gebruiken. U kunt het volgende doen:

• Een app op meer dan één Android-apparaat installeren.
  • Een app op een nieuw Android-apparaat installeren.
  • Een app opnieuw installeren die u eerder heeft gekocht, maar had verwijderd.

Als u een app heeft uitgeschakeld die is meegeleverd bij uw apparaat, kunt u deze app opnieuw inschakelen.

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Mijn apps en games en vervolgens Bibliotheek.
  3. Tik op de app die u wilt installeren of inschakelen.
  4. Tik op Installeren of Inschakelen.

Eerder gekochte of gedownloade apps vinden

Als u een app niet kunt vinden of wordt gevraagd om deze opnieuw te kopen, zorg er dan voor dat u hetzelfde Google-account gebruikt waarmee u de app heeft gekocht.

Nieuwe gebruiker van Google Play-apps en -games? Leer de basisprincipes

Bekijk informatie over het downloaden van apps en games waarmee u uw Android-apparaat kunt personaliseren.