Apps opnieuw installeren en weer inschakelen

U kunt apps die u op Google Play heeft gekocht, op elk Android-apparaat gebruiken zonder opnieuw te betalen. U moet hiervoor wel op elk apparaat hetzelfde Google-account gebruiken. U kunt het volgende doen:

• Een app op meer dan één Android-apparaat installeren.
  • Een app op een nieuw Android-apparaat installeren.
  • Een app opnieuw installeren die u eerder heeft gekocht, maar had verwijderd.

Als u een app heeft uitgeschakeld die is meegeleverd bij uw apparaat, kunt u deze app opnieuw inschakelen.

Apps kunnen meestal alleen op Android-apparaten worden geïnstalleerd. Als u een Chromebook heeft, kunt u lezen hoe u apps op een Chromebook kunt installeren

Apps opnieuw installeren op uw Android-apparaat

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Mijn apps en games en dan Bibliotheek.
  3. Tik op de app die u wilt installeren of inschakelen.
  4. Tik op Installeren of Inschakelen.

Apps opnieuw op uw Android-apparaat installeren vanaf uw computer

U kunt apps vanaf uw computer opnieuw installeren of inschakelen op uw Android-apparaat.

1. Open play.google.com op uw computer.
  2. Klik op Apps en dan Mijn apps.
  3. Klik op de app die u wilt installeren of inschakelen.
  4. Klik op Installeren, Geïnstalleerd of Inschakelen. Als u dit nog niet heeft gedaan, moet u nu inloggen op uw Google-account.
  5. Kies uw apparaat en klik op Installeren.

Eerder gekochte of gedownloade apps vinden

Als u een app niet kunt vinden of wordt gevraagd om deze opnieuw te kopen, zorg er dan voor dat u hetzelfde Google-account gebruikt waarmee u de app heeft gekocht.