Geninstaller og genaktiver apps

Du kan bruge apps, som du har købt i Google Play, på enhver Android-enhed uden at betale igen. Du skal være logget ind på den samme Google-konto på alle enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du synkroniserer apps på tværs af enheder.

Hvis du deaktiverer en app, der følger med enheden, kan du aktivere den igen. Se, hvordan du administrerer apps, du ikke bruger, i Android.

Du kan også geninstallere en app, du har købt, men slettet.

Installer eller aktivér apps igen

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på profilikonet til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder og derefter Administrer.
  4. Vælg de apps, du vil installere eller aktivere.
    • Hvis du ikke kan finde appen, skal du øverst på skærmen trykke på Denne enhed og derefter Ikke installeret.
  5. Tryk på Installer eller Aktivér.

Fejlfindingstrin

Hvis du ikke kan geninstallere apps, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

Afinstaller og geninstaller opdateringer til Google Play Butik

Sådan afinstallerer du appopdateringer til Play Butik:

1. Find Google Play Butik-appen på enhedens eller appens startskærm.
  2. Hold appen Google Play Butik Google Play nede.
  3. Tryk på Appinfo .
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Afinstaller opdateringer.
  5. Gennemgå oplysningerne, og tryk på OK.

Sådan geninstallerer du opdateringer til appen Play Butik:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Om.
  4. Tryk på Opdater Play Butik under "Play Butik-version".

Ryd cachen og dataene i Google Play Butik

Vigtigt!

• Den mest almindelige løsning på problemer i forbindelse med download af apps i Google Play Butik er at rydde cachen i Google Play Butik.
  • Når du rydder cachen og dataene, slettes visse indstillinger i Google Play Butik-appen muligvis, f.eks. børnesikring og adgangskodebeskyttelse. Du bliver bedt om at acceptere servicevilkårene igen, næste gang du åbner Google Play Butik.

1. Find Google Play Butik-appen på enhedens eller appens startskærm.
  2. Hold fingeren på Google Play Butik-appen.
  3. Tryk på Appinfo Oplysninger.
  4. Tryk på Lagerplads og cache og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Slet.

Genaktiver adgangskodebeskyttelse og børnesikring.

Find tidligere købte eller downloadede apps

Hvis du ikke kan finde en app eller bliver bedt om at købe den igen, bør du tjekke, at du bruger den Google-konto, du har købt den med.