Ladda ned Android-appar och digitalt innehåll från Google Play Butik

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa.

Apparna är avsedda för Android- och Chromebook-enheter som stöds. Det går inte att använda dem på Windows- eller Mac-datorer.

Hitta och ladda ned appar eller digitalt innehåll

1. Öppna Google Play Butik Google Play på enheten eller besök play.google.com i en webbläsare.
  2. Sök eller bläddra för att hitta innehåll.
  3. Välj ett objekt.
  4. Välj Installera eller objektets pris.
  5. Slutför transaktionen och ladda ned innehållet genom att följa anvisningarna på skärmen.
    • Om du har gjort ett köp tidigare: Välj betalningsmetod med nedåtpilen Nedåtpil.
    • Om det är ditt första köp: Betalningsmetoden läggs till i Google-kontot.

Tips! Om du vill ändra vilket språk som visas på Google Play ändrar du språk i inställningarna för Google-kontot.

Hitta appar för klockan, surfplattan, tv:n, bilen eller andra enheter

Du kan använda Play Butik till att söka efter eller bläddra bland appar och spel som är kompatibla med alla dina enheter.

På telefonen:

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Sök efter en app eller innehåll högst upp.
  3. I rullgardinsmeny väljer du en enhet som är kopplad till ditt konto.

På datorn:

1. Besök play.google.com.
  2. Klicka på förstoringsglaset Sök uppe till höger. Sedan söker du efter en app eller innehåll.
  3. Välj enhetens rullgardinsmeny och välj en enhet som är kopplad till ditt konto.

När du har följt anvisningarna hittar du de appar som är kompatibla med din enhet i sökresultaten.

Tips! Om du vill använda sökfilter måste du vara inloggad på ett konto som är kopplat till flera Android-enheter.

Hitta appar och innehåll

Hitta appar och spel

Appar och spel installeras på enheten. Läs mer om hur du hittar och öppnar appar.

Hitta böcker, spel och annat digitalt innehåll

Digitalt innehåll visas i någon av Google Play-apparna på enheten beroende på typen av innehåll:

Installera appar och innehåll på andra enheter

Appar och digitalt innehåll kopplas till ditt Google-konto, inte bara till enheten. Du behöver inte köpa apparna eller innehållet igen om du skaffar en ny enhet. Du kan använda apparna och innehållet på flera enheter.

Läs mer om hur du installerar appar och innehåll från telefonen eller datorn på andra enheter.

Det går inte att flytta innehåll mellan konton

Om du har flera konton kan du inte föra över innehåll mellan konton på Google Play. Om du använder flera konton på enheten ser du till att du är inloggad på det konto som du vill använda innan du slutför köpet.

Om du har köpt en app med fel konto kontaktar du apputvecklaren. Du kanske kan få en återbetalning för köpet.