Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Skaff deg Android-apper og digitalt innhold i Google Play-butikken

Du kan installere apper, spill og digitalt innhold på enheten din fra Google Play-butikken. Noen ganger kan du også bruke instant-apper uten å installere dem på enheten. Noe er gratis, og noe må kjøpes.

Finn og last ned apper eller digitalt innhold

1. Åpne Google Play Butikk-appen Play Butikk.
  2. Søk eller bla gjennom for å finne innhold.
  3. Velg varen du vil ha.
  4. Trykk på Installer (for gratisvarer) eller på varens pris.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre transaksjonen og laste ned innholdet.

For varer som koster penger, kan du velge betalingsmåte med nedoverpilen Pil ned. Hvis det er første gang du kjøper noe, blir betalingsmåten lagt til i Google-kontoen din.

Du kan endre hvilket språk som vises når du bruker Google Play på datamaskinen, ved å endre innstillingene for Google-kontoene dine.

Merk: Apper lages for å brukes på støttede Android- og Chromebook-enheter og kan ikke brukes på Windows- eller Mac-datamaskiner.

Finn apper og innhold du har lagt til

Finn apper og spill

Apper og spill installeres på enheten din. Du finner dem sammen med de andre appene dine.

Finn musikk, filmer og annet digitalt innhold

Digitalt innhold vises i en av Google Play-appene på enheten din. Hvilken app avhenger av hva slags innhold det er snakk om, så ta en titt i disse:

• Google Play Bøker Play Bøker.
  • Google Play Spill Play Spill.
  • Google Play Filmer og TV Play Filmer.
  • Google Play Musikk Play Musikk.
  • Google Play Aviskiosk Google Play Aviskiosk.

Installer apper og innhold på andre enheter

Apper og digitalt innhold knyttes til Google-kontoen din – ikke bare til enheten der du legger dem/det til. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe appene eller innholdet på nytt hvis du bytter enhet, og du kan bruke det du kjøper, på flere enheter.

Installer apper på nytt på en ny eller på en annen Android-enhet

Hvis du får en ny eller en annen enhet, kan du installere appene du har kjøpt, på nytt

Innholdet er knyttet til Google-kontoen din, så du må bruke samme Google-konto på alle enhetene for å installere innholdet på nytt.

Merk: Det kan hende at ikke alt innhold er tilgjengelig på alle enheter.

Innhold kan ikke overføres mellom kontoer

Du kan ikke overføre innhold mellom kontoer på Google Play – selv om du eier begge kontoene. Hvis du har flere kontoer på enheten din, bør du sjekke at du er logget på kontoen du vil bruke, før du gjennomfører kjøpet.

Hvis du har kjøpt en app med feil konto, må du kontakte apputvikleren. Det kan hende utvikleren kan refundere kjøpet, så du kan kjøpe varen på nytt med den riktige kontoen.