Android-sovellusten lataaminen

Voit ladata Android-sovelluksia ja digitaalista sisältöä laitteeseesi Google Play Store Google Play -kauppasovelluksessa tai tietokoneellasi (osoitteessa play.google.com).

Koska voit ladata sisältöä laitteellesi sen verkkoyhteyden avulla, sinun ei tarvitse yhdistää laitetta tietokoneeseen, jotta voisit ladata sisältöä Google Playsta. Jos laitteellasi on vahva wifi-yhteys tai mobiilidatayhteys (3G/4G), sovelluksesi alkavat latautua välittömästi.

Jos kyseessä on ensimmäinen kerta, kun teet ostoksen Google Playssa, sinua saatetaan pyytää luomaan Google Wallet -tili, jotta voit suorittaa ostoksen loppuun.

Google Play -kauppasovelluksen kautta

Hanki Android-sovelluksia Play Kauppa -sovelluksen avulla
  1. Avaa Google Play Store Google Play -kauppasovellus.
  2. Valitse sovellus, jonka haluat ladata.
  3. Kosketa Asenna tai sovelluksen hintaa.
  4. Kun olet lukenut sovelluksen käyttöoikeudet, kosketa Hyväksy.
    • Maksulliset sovellukset: valitse maksutapa Down alanuolella ja suorita sitten ostoksesi loppuun.

Tietokoneella (osoitteessa play.google.com)

1. Siirry tietokoneella Google Playhin.
  2. Klikkaa sovellusta, jonka haluat ladata.
  3. Klikkaa Asenna tai sovelluksen hintaa.
  4. Tutustu sovelluksen käyttöoikeuksiin, valitse laitteesi avattavasta valikosta ja klikkaa sitten Asenna tai Jatka (maksulliset sovellukset).
    • Maksulliset sovellukset: valitse maksutapa avattavasta valikosta ja suorita sitten ostoksesi loppuun.

Voit vaihtaa Google Playssa käytettävän kielen Google-tilisi asetuksissa.

Huomautus: Android-sovellukset on tehty käytettäviksi tuetuilla Android-laitteilla. Niitä ei voi käyttää tietokoneella. Jos sinulla ei ole Google Play Store Google Play -kauppasovellusta, tarkista, onko laitteesi tuetut laitteet -luettelossa.