Sovellusten ja digitaalisen sisällön asentaminen tai ostaminen

Voit asentaa sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä Play Kaupasta, jos sinulla on internet- tai mobiiliyhteys. Saatavilla on ilmaista ja ostettavaa sisältöä.

Ostamasi tai asentamasi sisällön tyypistä riippuen se tulee näkyviin Google Play Kirjat-, Google Play Pelit-, Google Play Lehtikioski-, Google Play Elokuvat ja TV- tai Google Play Musiikki -sovelluksessa.

Asentaminen tai ostaminen

1. Lisää Google-tili laitteeseesi, jos et ole vielä tehnyt niin.
  2. Siirry Google Playhin tai avaa Google Play Kauppa -sovellus Google Play.
  3. Valitse kohde.
  4. Kosketa Asenna (ilmaiset kohteet) tai kohteen hintaa.
  5. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita. Jos kyseessä on maksullinen tuote, voit valita maksutapasi tai muokata sitä valitsemalla alanuolen Down. Jos et ole tehnyt Google Playsta ostoksia aiemmin, maksutapasi lisätään Google-tiliisi.

Sisällön ja kielten saatavuus

• Sovellukset on suunniteltu käytettäväksi yhteensopivilla Android-laitteilla, eikä niitä voi käyttää tietokoneella.
  • Osa sisällöstä ei ehkä ole käytettävissä kaikilla laitteilla.
  • Jos ostat tai lataat pelejä Android TV:lle, jotkin pelit edellyttävät peliohjaimen käyttöä. Ne ovat Play Kauppa -sovelluksen Peliohjain-kohdassa.
  • Voit vaihtaa kieltä, jota käytetään kun käyt Google Playssa tietokoneellasi, muuttamalla Google-tilien asetuksia.