Sovellusten ja digitaalisen sisällön asentaminen tai ostaminen

Voit asentaa sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä Play Kaupasta, jos sinulla on internet- tai mobiiliyhteys. Saatavilla on ilmaista ja ostettavaa sisältöä.

Ostamasi tai asentamasi sisällön tyypistä riippuen sisältö näkyy Google Play Kirjat-, Google Play Pelit-, Google Play Lehtikioski-, Google Play Elokuvat ja TV- tai Google Play Musiikki -sovelluksessa.

Ostaminen tai asentaminen

1. Lisää Google-tili laitteeseesi, jos et ole vielä tehnyt niin.
  2. Avaa Google Play Kauppa -sovellus Google Play Store tai avaa Google Play tietokoneellasi.
  3. Valitse kohde.
  4. Kosketa Asenna (ilmaiset kohteet) tai kohteen hintaa.
  5. Noudata näkyviin tulevia ohjeita.

Huomaa: jos kyseessä on ensimmäinen ostoksesi, sinua pyydetään luomaan Google Wallet -tili.

Pidä mielessä nämä asiat, kun teet ostoksia Google Playssa:

• Voit vaihtaa kieltä, jota käytetään kun käyt Google Playssa tietokoneellasi, muuttamalla Google-tilien asetuksia.
  • Sovellukset on suunniteltu käytettäväksi yhteensopivilla Android-laitteilla, eikä niitä voi käyttää tietokoneella.
  • Sinun on käytettävä tietokonetta, jotta voit ostaa laitteita Google Playsta.
  • Osa sisällöstä ei ehkä ole käytettävissä kaikilla laitteilla.
  • Jos ostat tai lataat pelejä Android TV:lle, jotkin pelit edellyttävät peliohjaimen käyttöä. Ne ovat Play Kauppa -sovelluksen Peliohjain-kohdassa.