Sovellusten ja digitaalisen sisällön hankkiminen Androidilla

Voit hankkia laitteellesi sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä Google Play Kaupasta. Osa sisällöstä on maksutonta, osa maksullista.

Sovellusten tai sisällön etsiminen ja lataaminen

1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus Play Kauppa.
  2. Hae tai selaa sisältöä.
  3. Valitse tuote.
  4. Napauta Asenna (ilmaiset kohteet) tai kohteen hintaa.
  5. Noudata näytön ohjeita ja lataa haluamasi sisältö.

Jos kyseessä on maksullinen tuote, voit valita maksutapasi koskettamalla alanuolta Alanuoli. Jos et ole tehnyt Google Playsta ostoksia aiemmin, valitsemasi maksutapa lisätään Google-tilillesi.

Voit vaihtaa kieltä, jota käytetään Google Playssa tietokoneellasi, muuttamalla Google-tilien asetuksia.

Huom. Sovellukset on suunniteltu käytettäväksi yhteensopivilla Android-laitteilla, eikä niitä voi käyttää tietokoneella.

Ladattujen sovellusten ja sisällön etsiminen

Sovellusten ja pelien sijainti

Sovellukset ja pelit asennetaan laitteellesi. Löydät ne muiden sovellusten joukosta.

Musiikin, elokuvien ja muun digitaalisen sisällön sijainti

Digitaalinen sisältö näytetään laitteesi Google Play ‑sovelluksissa. Sisällön tyyppi määrittää sovelluksen, vaihtoehtoja ovat:

• Google Play Kirjat Play Kirjat
  • Google Play Pelit Play Pelit
  • Google Play Elokuvat ja TV Play Elokuvat
  • Google Play Musiikki Play Musiikki
  • Google Play Lehtikioski Play Lehtikioski.

Sovellusten ja sisällön lataaminen muilla laitteilla

Lisäämäsi sovellukset ja digitaalinen sisältö yhdistetään käyttämäsi laitteen lisäksi Google-tiliisi. Sinun ei siis tarvitse ostaa sisältöä uudelleen, jos hankit uuden laitteen, ja voit käyttää sisältöjä useilla laitteilla.

Sovellusten asentaminen uudelle tai toiselle Android-laitteelle

Jos hankit uuden tai toisen Android-laitteen, voit asentaa kaikki ostamasi sovellukset uudelleen

Sisällöt yhdistetään Google-tiliisi. Siksi sinun tulee käyttää samaa Google-tiliä, jotta voit asentaa sovellukset uudelleen.

Huom. Osa sisällöstä ei ole saatavilla kaikilla laitteilla.

Sisältöä ei voi siirtää tilien välillä

Sisältöä ei voi siirtää tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille ennen ostoksen suorittamista.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.