Brug en skærmlæser med Google Play

Du kan læse bøger, magasiner og nyhedsartikler eller lytte til musik i Google Play via en skærmlæser.

Du kan læse bøger, magasiner og nyhedsartikler eller lytte til musik i Google Play ved hjælp af skærmlæseren TalkBack. Få oplysninger om, hvordan du aktiverer TalkBack.

Bemærk! TalkBack er ikke tilgængelig i alle formater.

Find og lyt til bøger, nyheder og musik

Find og læs bøger

Find din bog

1. Aktivér TalkBack, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Play Bøger Play Bøger.
  3. Udforsk appen for at finde en bog:
    • Faner: Nederst finder du faner såsom "Startside", "Køb" og "Samling" eller "Min samling". Nogle af disse kan føre dig ud af appen.
    • Sidemenu: Du finder sidemenuen øverst til venstre. Åbn den for at udforske Køb, Hjælp og feedback og Indstillinger.
    • "Startside": Søg efter en bog, du ikke har, og download den.

Læs en bog

1. Aktivér TalkBack, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Play Bøger Play Bøger.
    1. Hvis du allerede har bogen, kan du finde den på skærmene "Samling" eller "Startside".
    2. Hvis du ikke har bogen, kan du søge efter den øverst på skærmen "Startside". Vælg et resultat, og download bogen.
  3. Åbn bogen.
  4. Tryk på skærmen, og tryk derefter to gange for at åbne skimmetilstand.
  5. Vælg Mere Mere og derefter Læs højt.
    • Du kan bevæge dig gennem teksten på en side ved at stryge.
    • Du kan bladre mellem sider ved at stryge til højre eller venstre med to fingre.

Find og afspil film

Naviger rundt i film

1. Aktivér TalkBack, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Play Film Play Film.
  3. Stryg eller tryk på startskærmen for at udforske skærmen.
    • Når du stryger, bevæger du dig gennem listen over film/knapper.
    • Tryk to gange på knapperne for at få oplysninger om film.
    • Tryk længe for at åbne yderligere handlinger (tommelfinger op/ned, føj til ønskeliste/fjern fra ønskeliste).

Afspil en film

1. Aktivér TalkBack, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Play Film Play Film.
  3. Du kan afspille en film, du har købt, eller afspille en trailer for en film, der anbefales til dig.
    • Afspil en film: Tryk to gange på filmknappen for at gå til infosiden. Tryk derefter på knappen Afspil.
    • Find andre valgmuligheder: Tryk på Play Film-startsiden, og hold fingeren nede for at få vist andre muligheder.
Læs nyheder

Naviger rundt i nyhedsartikler

1. Aktivér TalkBack, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Play Bladkiosk Play Bladkiosk.
  3. Du er nu på startskærmen. Du kan bruge fanerne nederst til at gå til forskellige steder i appen, f.eks. "Til dig", "Samling", "Udforsk" og "Læs senere".
    • Sidemenu: Øverst til venstre.
    • Til dig: Nederst til venstre. Denne fane indeholder foreslåede nyhedsartikler.
    • Samling: Nederst. Denne fane indeholder de kilder og emner, der interesserer dig.
    • Udforsk: Nederst. Denne fane indeholder en liste over emner, som du kan føje til din samling.
    • Læs senere: Nederst til højre. Denne fane indeholder de artikler, som du har gemt, så du kan læse dem senere.

Læs en artikel

1. Aktivér TalkBack, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Play Bladkiosk Play Bladkiosk.
  3. Find en artikel ved at stryge eller udforske ved berøring, og tryk to gange for at læse den.
  4. Valgfrit: Vælg Læs senere Add bookmark øverst til højre for at gemme artiklen til senere.

Tips og tricks

• Sidemenuen og fanerne vises på de fleste skærme, så du kan bruge dem til at navigere efter.
  • Hvis du ikke kan finde sidemenuen, kan du åbne den ved at stryge til højre med to fingre.