Problemer med køb i apps

I nogle apps kan du købe yderligere indhold eller tjenester i selve appen. Det kaldes "køb i app". Det kan f.eks. være et sværd, der giver dig flere kræfter i et spil, en nøgle, der låser flere funktioner op i en app, eller virtuel valuta, der kan anvendes til køb.

Hvis dit køb i appen ikke vises, ikke fungerer eller ikke kan downloades, kan du:

• Selv finde og rette problemet.
  • Kontakte udvikleren for at få support.
  • Anmode om refusion.

Hvis du forsøger at foretage et køb i appen, men transaktionen afvises, eller betalingen mislykkes, kan du forsøge at løse betalingsproblemer i Google Play.

Find og ret selv problemet

Hvis denne vejledning ikke hjælper med at løse problemet, kan du kontakte udvikleren. Det er udviklernes ansvar at tilbyde support til deres apps og sikre, at de fungerer for dig.

Tjek din forbindelse

Tjek, at du har Wi-Fi- eller mobildataforbindelse, og at forbindelsen er aktiv og fungerer. En enkel måde at gøre dette på er ved at søge på nettet. Klik på dette link for at søge efter hundehvalpe på Google. Hvis du ser oplysninger om hundehvalpe, er din internetforbindelse sandsynligvis ikke problemet.

Hvis søgningen ikke kan udføres, kan der være et problem med forbindelsen. Prøv at løse problemerne med din forbindelse.

Tving appen eller spillet til at standse, og åbn den/det igen.

Hvis du ikke har modtaget den vare, du købte i appen, kan du prøve at genstarte den app eller det spil, du bruger.
  1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps eller Administrer applikationer (dette kan variere, afhængigt af hvilken enhed du har).
  3. Vælg den app, du brugte til at foretage dit køb i appen.
  4. Tryk på Tving til at standse.
  5. Åbn den app igen, som du brugte til at foretage dit køb i appen.
  6. Tjek, om din vare er blevet leveret.

Tjek, om din betaling er gennemført

Du modtager købet i appen, når din transaktion er gennemført. Du kan tjekke, om betalingen er gennemført i Play Butik-appen eller på websitet for Google Play.

Tjek din betaling via Play Butik-appen

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Budget og historik.

Tjek din betaling via en webbrowser

1. Gå til din Google Play-konto på din computer.
  2. Klik på Ordrehistorik øverst.
  3. Find dit køb i appen.

Genstart enheden

Nogle gange kan problemer med køb i apps løses ved at genstarte enheden. Sådan genstarter du:

1. Hold afbryderknappen på din mobilenhed inde.
  2. Tryk på Sluk eller Genstart (denne tekst kan variere, afhængigt af hvilken enhed du har).
  3. Hvis det er nødvendigt, kan du holde afbryderknappen nede for at tænde enheden.
  4. Vent på, at enheden starter op.
  5. Åbn appen eller spillet igen, og se, om købet i appen er blevet leveret.

Opdater appen Play Butik

Køb i apps fungerer bedst, når du har den nyeste version af Play Butik. Sådan opdaterer du appen:

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på profilbilledet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Om og derefter Play Butik-version.
  4. Appen opdaterer eller underretter dig om, at din version er opdateret.

Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer Play Butik og apps på Android-enheder.

Sørg for, at dato og klokkeslæt er korrekt

Hvis du for nylig har ændret datoen og klokkeslættet på enheden, skal du sørge for, at datoen og klokkeslættet er korrekt:

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Dato og klokkeslæt.
  3. Find "Automatisk dato og klokkeslæt" og "Automatisk tidszone", og undersøg, om de er slået til eller fra. Følg derefter den relevante vejledning nedenfor.

Hvis "Automatisk dato og tid" og "Automatisk tidszone" er slået fra

1. Slå indstillinger for både dato/klokkeslæt og tidszone til.
  2. Vent et par minutter, og tjek, om dit problem er løst.
  3. Hvis ikke, kan du prøve at genstarte din enhed og forsøge igen.

Hvis "Automatisk dato og tid" og "Automatisk tidszone" er slået til

• Hvis begge indstillinger er slået til, skyldes problemet formentlig ikke datoen og klokkeslættet. Tjek din forbindelse, og genstart enheden, eller prøv de øvrige fejlfindingstrin.
Tjek dit land i Google Play

Hvis appudvikleren ikke har gjort appen tilgængelig i dit land i Google Play, kan du ikke foretage køb i apps. Hvis du flytter til et nyt land, kan du ændre dit land i Google Play.

Kontakt appudvikleren for at få support

Hvis du stadig har problemer med et køb i appen og vil give feedback eller have hjælp, kan du kontakte appudvikleren.

Det er bedst at kontakte appudvikleren, hvis du vil:

• Have hjælp til at løse et problem med en app eller et spil.
  • Have flere oplysninger om, hvordan du bruger en app.
  • Have et køb i en app føjet til din konto.
  • Spørge om et køb i appen, som ikke er blevet leveret.
  • Have hjælp til problemer med login ved hjælp af brugernavn og adgangskode for bestemte apps.

Find appudviklerens kontaktoplysninger.

Anmod om refusion

Hvorvidt du kan få refusion, afhænger af dine købsoplysninger og problemtypen. Få flere oplysninger om returneringer og refusioner i Google Play.