Problemer med køb i apps

I nogle apps kan du købe ekstra indhold eller tjenester inde i appen. Dette kalder vi "køb i apps", og det kan f.eks. være et sværd, der giver dig flere kræfter i et spil, en nøgle, der låser flere funktioner op i en gratis app, eller virtuel valuta, der kan anvendes til køb.

Hvis dit køb i appen ikke vises, ikke fungerer eller ikke kan downloades, kan du:

• Selv finde og rette problemet.
  • Kontakte udvikleren for at få support.
  • Anmode om refusion.

Hvis du forsøger at foretage et køb i appen, men transaktionen afvises, eller betalingen mislykkes, kan du forsøge at løse betalingsproblemer i Google Play

Find og løs selv problemet

Hvis fejlfindingstrinnene ikke løser problemet, kan du kontakte udvikleren for at få hjælp

Tjek din forbindelse

Tjek, at du har en Wi-Fi- eller mobildataforbindelse, som er aktiv og fungerer. En enkel måde at gøre dette på er ved at søge på nettet. Klik på dette link for at søge efter katte på Google. Hvis du får vist oplysninger om katte, skyldes problemet formentlig ikke din internetforbindelse.

Hvis søgningen ikke kan udføres, kan der være et problem med forbindelsen. Prøv at løse problemerne med din forbindelse.

Tving appen eller spillet til at standse, og åbn den/det igen.

Hvis du ikke har modtaget den vare, du købte i appen, kan du prøve at genstarte den app eller det spil, du bruger.

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps eller Administrer applikationer (dette kan variere, afhængigt af hvilken enhed du har).
  3. Vælg den app, du brugte til at foretage dit køb i appen.
  4. Tryk på Tving til at standse.
  5. Åbn den app igen, som du brugte til at foretage dit køb i appen.
  6. Tjek, om din vare er blevet leveret.
Tjek, at betalingen blev gennemført

Hvis din betaling ikke blev gennemført korrekt, modtager du ikke det køb, du forsøgte at købe i appen. Tjek, om det blev gennemført, via appen Play Butik eller Google Play på nettet:

Via appen Play Butik:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og så Konto.
  3. Tryk på Købshistorik for at se dine ordrer.

Via en webbrowser:

1. Gå til din Google Play-konto på din computer.
  2. Rul ned til Købshistorik.
  3. Kig efter købet i appen.
Genstart enheden

Nogle gange kan problemer med køb i apps løses ved at genstarte enheden. Sådan genstarter du:

1. Hold afbryderknappen på din mobilenhed inde.
  2. Tryk på Sluk eller Genstart (denne tekst kan variere, afhængigt af hvilken enhed du har).
  3. Hvis det er nødvendigt, kan du holde afbryderknappen nede for at tænde enheden.
  4. Vent på, at enheden starter op.
  5. Åbn appen eller spillet igen, og se, om købet i appen er blevet leveret.
Opdater appen Play Butik

Køb i apps fungerer bedst, når du kører den nyeste version af Play Butik. Sådan opdaterer du appen:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger Indstillinger og så Build-version eller Play Butik-version.
    • Build-versionen eller Play Butik-versionen findes som regel nederst på listen med indstillinger.
  3. Appen opdateres eller underretter dig om, at din version er opdateret.
Sørg for, at dato og klokkeslæt er korrekt

Hvis du for nylig har ændret datoen og klokkeslættet på enheden, skal du sørge for, at datoen og klokkeslættet er korrekt:

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Dato og klokkeslæt.
  3. Find "Automatisk dato og klokkeslæt" og "Automatisk tidszone", og undersøg, om de er slået til eller fra. Følg derefter den relevante vejledning nedenfor.

Hvis "Automatisk dato og tid" og "Automatisk tidszone" er slået fra

1. Slå indstillinger for både dato/klokkeslæt og tidszone til.
  2. Vent et par minutter, og tjek, om dit problem er løst.
  3. Hvis ikke, kan du prøve at genstarte din enhed og forsøge igen.

Hvis "Automatisk dato og tid" og "Automatisk tidszone" er slået til

• Hvis begge indstillinger er slået til, skyldes problemet formentlig ikke datoen og klokkeslættet. Tjek din forbindelse, og genstart enheden, eller prøv de øvrige fejlfindingstrin.

Kontakt appudvikleren for at få support

Hvis du stadig har problemer med et køb i appen og vil give feedback eller have hjælp, kan du kontakte appudvikleren.

Det er bedst at kontakte appudvikleren, hvis du vil:

• Have hjælp til at løse et problem med en app eller et spil.
  • Have flere oplysninger om, hvordan du bruger en app.
  • Have et køb i en app føjet til din konto.
  • Spørge om et køb i appen, som ikke er blevet leveret.
  • Have hjælp til problemer med login ved hjælp af brugernavn og adgangskode for bestemte apps.

Find appudviklerens kontaktoplysninger

Anmod om refusion

Hvorvidt du kan få refusion, afhænger af dine købsoplysninger og problemtypen. Få flere oplysninger om returneringer og refusioner i Google Play