Komma igång med appen Google TV

Du kan utforska dina rekommendationer och titta på filmer och serier från alla dina streamingtjänster i Google TV-appen .

Skaffa appen Google TV

Google TV-appen är automatiskt installerad på din Android-enhet.

Om du inte kan hitta Google TV-appen:
  1. Öppna Google Play Butik Google Play på Android-enheten.
  2. Sök efter Google TV.
  3. Tryck på Uppdatera eller Installera.

Navigera i Google TV-appen

• Höjdpunkter: Insikter och nyheter som är anpassade för dig, så att du får veta mer om filmerna och serierna du tycker om.
  • För dig: Rekommendationer utifrån vad du tittar på och vilka streamingtjänster du har lagt till i kontot.
  • Butik: Filmer som du kan hyra eller köpa.
  • Dina grejer: Filmer och serier som du redan har köpt via Google TV, Play Filmer, Android TV eller YouTube på dina kvalificerade enheter. Du kan även hitta filmer och serier som du har lagt till i att se-listan.

Appupplevelsen begränsas för Google TV-användare med en äldre appversion än 4.27 så här:

• Du kan komma åt innehåll som redan finns i ditt bibliotek.
  • När du klickar på Hantera tjänster visas en tom lista över distributörer, en snurra eller ett felmeddelande.

Tips! Vi rekommenderar att du uppdaterar appen. Om du inte kan uppdatera appen använder du YouTube-appen för att få åtkomst till dina befintliga köp.

Lägg till Google TV-widgeten på startskärmen

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 9 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

1. Tryck länge på en tom plats på startskärmen för telefonen eller surfplattan med Android.
  2. Tryck på Widgetar Widgetar.
  3. Leta upp och välj Google TV-appen.
  4. Tryck länge på widgeten för att placera den på startskärmen.
  5. Dra widgeten till önskad plats.
  6. Lyft fingret.