Waar je je films en series kunt bekijken

Als je films en series koopt of huurt via Google Play Films of Google TV, kun je de content op veel apparaten bekijken.

Waar te kijken

Belangrijk: Zorg ervoor dat u op elk platform op hetzelfde account inlogt als waarmee u de aankoop heeft gedaan. In de bibliotheek vindt u al uw content.

Video's bekijken op een telefoon of tablet

Mobiele Google TV-app

Je kunt films en series bekijken in de Google TV-app op Android- en iOS-apparaten.
  1. Open Google TV  op je telefoon.
  2. Tik op Je items en dan Bibliotheek.

YouTube-app

1. Open YouTube YouTube op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek.
  3. Tik op Je films en series.
Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Bekijken via een webbrowser

Google Play-website

1. Ga in een browser naar Google Play Films.
  2. Selecteer Films.

YouTube.com

1. Log in een browser in op https://youtube.com.
  2. Selecteer linksboven Menu Menu en dan Je films.
  3. Selecteer Gekocht.
Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Video's bekijken op een streamingapparaat of smart-tv

Google TV-apparaten

1. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account op je Google TV-apparaat.
  2. Ga naar het tabblad Bibliotheek.
  3. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.

Android TV-apparaten

1. Scroll vanuit het Android TV-startscherm omlaag naar de rij Apps.
  2. Selecteer de Google Play Films-app Play Films.
  3. Selecteer Mijn bibliotheek en dan Films of Tv-programma's.

YouTube-app op smart-tv's en Roku

1. Open YouTube YouTube op je smart-tv.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account.
  3. Ga naar het tabblad Bibliotheek.
  4. Selecteer Je films en series.
Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Movies Anywhere-app op smart-tv's

Belangrijk: Movies Anywhere is alleen beschikbaar voor in aanmerking komende titels in de Verenigde Staten. Ga voor meer hulp naar Movies Anywhere-support.
  1. Open de Movies Anywhere-app op je smart-tv.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account.
  3. Ga naar Mijn films.
  4. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.

Chromecast-apparaten

Je kunt films en series van Google rechtstreeks op je tv bekijken als je een Chromecast met Google TV hebt. Meer informatie over hoe je content koopt of huurt op Google TV

Bij andere Chromecast-apparaten kun je video streamen naar je tv.