Abonner på en bogserie

Du kan abonnere på visse serier i Google Play Bøger, bl.a. manga. Når der er en ny udgivelse til serien, køber din konto automatisk bogen for dig.

Vigtigt! Abonnementer på serier er tilgængelige i Australien, Canada, Japan, New Zealand, Storbritannien, Sydafrika og USA.

Abonner på en serie

1. Åbn appen Play Bøger på din Android-enhed.
  2. Find den bog eller den manga-serie, du vil abonnere på.
  3. Hvis der er tilgængelige abonnementer, skal du trykke på Abonner og derefter Abonner.
    • Hvis du ikke kan se "Abonner": Abonnementer er ikke tilgængelige for den specifikke serie.
  1. Når du abonnerer på en serie, føjes nye bøger i serien automatisk til din samling. Sådan finder du dem:
    1. Åbn appen Play Bøger på din Android-enhed.
    2. Tryk på Samling nederst på skærmen.

Tip!

• Hvis din betalingsform mislykkes, får du ikke nye udgivelser. Hvis du ikke opdaterer din betalingsform inden 30 dage efter den mislykkede debitering, opsiges dit abonnement.
  • Vi forsøger at give dig besked før en kommende udgivelse, men du får muligvis ikke en notifikation, før den nye udgivelse er tilgængelig.

Opsig et serieabonnement

1. Gå til dine abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  3. Tryk på Opsig abonnement.
  4. Følg vejledningen.

Sådan fungerer serieabonnementer

Når du abonnerer på en serie:

• Din konto køber automatisk fremtidige udgivelser med din standardbetalingsform.
  • Priserne kan variere for hver udgivelse.
  • Abonnementer omfatter ikke aktuelt tilgængelige titler.
Alle i din familie kan læse bøger i serien. Se, hvordan du bruger Google Play Familiesamling.

Hvad er inkluderet i serieabonnementer

• Hvis en serie har både bind og udgivelser: Abonnementet omfatter nye udgivelser.
  • Hvis en serie har både bøger og etbindsudgaver: Abonnementet omfatter nye bøger.