Kehittäjien menestymisen tukeminen

Google Play Kauppa on Googlen maailmanlaajuinen digitaalisen sisällön verkkomyymälä, jossa tuomme käyttäjät korkealaatuisten digitaalisten elämysten äärelle luomalla parhaan alustan jakelua ja löytämistä varten. Tarjoamme käyttäjille keskeisen paikan, jossa he voivat löytää, käyttää ja jakaa rakastamiaan sovelluksia, pelejä, elokuvia, musiikkia ja kirjoja omilla suosikkilaitteillaan, kuten Android-puhelimilla ja ‑tableteilla, Chromebookeilla, Android TV:llä, Wear OS by Googlella ja monilla muilla.

Annamme kehittäjille mahdollisuuden tehdä työtään parhaalla tavalla ja autamme heitä menestymään panostamalla työkaluihin ja resursseihin, jotka tukevat heidän kasvuaan. Maailmanlaajuisen tavoittavuutemme ja jakelumme ansiosta heidän sovelluksensa ja pelinsä ovat yli miljardin Android-käyttäjän saatavilla. Todellinen menestyksen avain on kuitenkin se, miten kehittäjät hyödyntävät näiden valtavien markkinoiden potentiaalia.

Työkalut ja palvelut

Työkalumme ja palvelumme on suunniteltu auttamaan kehittäjiä testaamaan, seuraamaan ja muokkaamaan sovelluksiaan ja pelejään, jotta ne täyttävät käyttäjien tarpeet. Autamme kehittäjiä luomaan kestäviä ja merkityksellisiä yhteyksiä käyttäjiin sovellusten ja pelien kautta tarjoamalla testaus- ja vuorovaikutustyökaluja, joiden avulla kehittäjät voivat tehdä mitä erilaisimpia kokeiluja osallistaakseen käyttäjiä paremmin.

Google Play ‑alusta auttaa kehittäjiä reagoimaan ripeästi ja joustavasti heidän parantaessaan sovellustensa ja peliensä laatua. Vaiheittaisen käyttöönoton ja betatestauksen työkalut sekä ennakkoilmoitukset edistävät parempien käyttäjäkokemusten luomista.

Lue lisää siitä, miten Google Play Console voi auttaa kehittäjiä:

Kaupallinen alusta

Google Playlla on maailmanlaajuinen digitaalinen maksuinfrastruktuuri, jonka ansiosta käyttäjät hoitavat maksusuorituksia helposti tärkeimmillä paikallisilla maksutavoilla. Google Play tarjoaa lahjakortteja yli 875 000 vähittäismyyntipisteessä, 177 operaattorin suoralaskutusintegroinnin 66 markkina-alueella, luottokortti-integroinnin 150 markkina-alueella ja digitaalisia palveluita kuten PayPalin ja 7 uutta paikallisesti suosittua E-wallet-palvelua 15 markkina-alueella. Tuemme ostajia yli 150 markkina-alueella ja tuemme myyjiä yli 135 markkina-alueella ympäri maailmaa.

Kehittäjät hyötyvät tästä globaalista maksujärjestelmästä valtavasti, koska se varmistaa sovellusten ja pelien maksamisen nopeammin ja helpommin riippumatta siitä, missä käyttäjät ovat.

Kaupallisen alustan ansiosta kehittäjät voivat myös helposti kaupallistaa sovelluksensa tai pelinsä maksullisena sovelluksena, sovelluksen sisäinenä ostoksena tai digitaalisena tilauksena Google Playn laskutusjärjestelmässä

Koulutus

Jaamme myös parhaita käytäntöjä menestyksekkään sovellus- tai peliliiketoiminnan rakentamiseen ja pidämme kehittäjät ajan tasalla työkalujemme muutoksista. Google Play Academy for App Success on maksuton verkko-oppimisalusta kehittäjille, yrittäjille ja Google Playn sovellusten ja pelien markkinoijille. Kursseja tarjotaan kaikille, joilla on Google-tili, ja ne ovat täysin maksuttomia. Google Play Academyn koulutus sisältää

• ohjeita Google Play Consolen ominaisuuksien käyttöön ja sovelluksen tai pelin jakeluun
  • parhaita käytäntöjä sovellus- tai peliliiketoiminnassa menestymiseen
  • opastusta Google Playn käytäntöjen noudattamiseen.

Kehittäjät voivat myös seurata uutisiamme ja päivityksiämme Android-kehittäjien blogissa, Google Play Mediumissa, Android-kehittäjien YouTube-kanavalla ja Twitterissä.

Rakennamme tulevaisuutta

Me Google Playlla olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja osallistavan kokemuksen eri puolilla maailmaa oleville kehittäjille ja käyttäjille, jotka lähettävät, lataavat ja striimaavat upeita sovelluksia, pelejä, kirjoja ja elokuvia joka päivä. Kaikkien saatavilla olevan globaalin alustan luominen ja hyödyllisten työkalujen tarjoaminen kehittäjille on ollut tavoitteemme siitä lähtien, kun lanseerasimme ensimmäisen Android-laitteemme.

Sisällön ja laitteidemme kehittyessä myös Google Play Kauppa kehittyy, ja toivomme voivamme tuoda kehittäjille ja käyttäjille parhaan mahdollisen digitaalisen haku- ja myymäläkokemuksen myös jatkossa. Lue esimerkkejä kehittäjistä, jotka ovat menestyneet Google Playn avulla: https://developer.android.com/stories/.

Lue lisää Google Playn toiminta ‑raportin sivulta: android.com/play/how-google-play-works.