Hjælper udviklere til succes

Google Play Butik er Googles globale onlinebutik med digitalt indhold, hvor vi arbejder på at give brugerne adgang til fremragende digitale brugeroplevelser ved at skabe en platform, der gør det nemt at finde og distribuere indhold. Vi tilbyder en dedikeret destination, hvor brugerne kan finde, bruge og dele deres foretrukne apps, spil, film, musik og bøger på deres foretrukne enheder: Android-telefoner og -tablets, Chromebooks, Android TV, Wear OS by Google og meget mere.

Vi giver udviklerne mulighed for at yde deres bedste og hjælper dem med at få succes ved at investere i værktøjer og ressourcer, der hjælper dem til vækst. Med vores globale rækkevidde og distribution bliver deres apps og spil synlige for mere end en milliard Android-brugere, men den egentlige nøgle til succes defineres ved, hvordan udviklerne udnytter dette omfattende potentielle marked.

Værktøjer og tjenester

Vores værktøjer og tjenester er udviklet til at hjælpe dem med at teste, overvåge og gennemgå deres apps og spil, så de opfylder deres brugeres behov. Vi hjælper udviklerne med at skabe varige og mere meningsfulde brugerforbindelser med deres apps og spil via vores værktøjer til test og kundeinteraktion, som gør det muligt for udviklerne at eksperimentere på mange forskellige måder for bedre at aktivere brugerne.

Google Play-platformen hjælper udviklerne med at reagere hurtigt og fleksibelt, når de skal forbedre kvaliteten af deres apps og spil. Med værktøjer til gradvis udgivelse, betatest og tidlige advarsler får udviklerne mulighed for at skabe endnu bedre brugeroplevelser.

Få flere oplysninger om, hvordan Google Play Console kan hjælpe udviklere:

Handelsplatform

Google Play tilbyder en global, digital betalingsinfrastruktur, der gør det nemt for brugerne at foretage transaktioner med de mest relevante lokale betalingsmetoder. Google Play tilbyder gavekort til brugerne i mere end 875.000 butikker, 177 integrationer af betaling via mobilregning på 66 markeder, integration af kreditkort på 150 markeder og digitale tjenester som f.eks. PayPal og 7 nye lokalt foretrukne e-wallets på 15 markeder. Vi understøtter købere på mere end 150 markeder i hele verden og understøtter sælgere på over 135 markeder

Det globale betalingssystem giver udviklerne store fordele, fordi det sikrer hurtigere og nemmere betaling for deres apps og spil, uanset hvor brugerne befinder sig.

Handelsplatformen giver også udviklerne mulighed for nemt at generere indtægt for deres app eller spil via en købeapp, et køb i appen eller et digitalt abonnement ved hjælp af Google Plays faktureringssystem

Uddannelse

Vi deler også optimale løsninger til opbygning af en succesfuld app- eller spilvirksomhed og holder udviklerne opdaterede om ændringer i vores værktøjer. Google Plays App-akademi er en gratis e-læringsplatform for udviklere, forretningsfolk og marketingmedarbejdere til Google Play-apps og -spil. Kurserne tilbydes til alle med en Google-konto, og de er helt gratis. Undervisning på Google Play-akademiet omfatter:

• Hvordan du bruger funktioner i Google Play Console, og hvordan du distribuerer din app eller dit spil
  • Optimale løsninger til at opnå succes i en app- eller spilvirksomhed
  • Vejledning i at overholde Google Play-politikkerne

Udviklerne kan også følge os og få nyheder og opdateringer via Android Developers Blog, Google Play Medium, Android Developer YouTube og Twitter.

Skaber fremtidens oplevelser

Hos Google Play bestræber vi os på at levere en sikker og engagerende brugeroplevelse til udviklere og brugere over hele verden, der uploader, downloader og streamer de bedste apps, spil, bøger og film hver eneste dag. Siden vi lancerede den allerførste Android-enhed, har det været vores mål at skabe en global platform, som alle kan få adgang til, og at udstyre udviklere med nyttige værktøjer.

I takt med at indholdet og vores enheder udvikler sig, gør Google Play Butik det samme, og vi ser frem til at give udviklere og brugere den bedst mulige oplevelse med at finde og købe digitalt indhold. Du kan se eksempler på, hvordan udviklere får succes med Google Play på https://developer.android.com/stories/.

Du kan få flere oplysninger på vores rapporteringswebsite "Sådan fungerer Google Play" på: android.com/play/how-google-play-works.