Ajudar els desenvolupadors a tenir èxit

Google Play Store és la botiga global de contingut digital en línia de Google, on treballem per connectar els usuaris amb experiències digitals destacades mitjançant la creació de la millor plataforma de descobriment i distribució. Oferim una destinació exclusiva perquè els usuaris trobin, gaudeixin i comparteixin les aplicacions, els jocs, les pel·lícules, la música i els llibres que més els agraden als seus dispositius preferits: telèfons i tauletes Android, Chromebooks, Android TV, Wear OS by Google i molts més.

Donem als desenvolupadors la possibilitat de fer la millor feina possible i els ajudem a tenir èxit invertint en eines i recursos que contribueixin al seu creixement. Gràcies a l'abast i la distribució globals de Google, les seves aplicacions i els seus jocs estan disponibles per a més de mil milions d'usuaris d'Android. No obstant això, l'èxit dels desenvolupadors depèn principalment de com aprofitin el gran potencial d'aquest mercat.

Eines i serveis

Les nostres eines i els nostres serveis estan dissenyats per ajudar-los a provar, supervisar i iterar les aplicacions i els jocs per satisfer les necessitats dels usuaris. Ajudem els desenvolupadors a crear connexions d'usuari duradores i significatives amb les aplicacions i els jocs mitjançant les eines de prova i d'interacció amb els clients, que els permeten experimentar diverses maneres d'interaccionar millor amb els usuaris.

La plataforma Google Play ajuda els desenvolupadors a reaccionar amb agilitat i flexibilitat a l'hora de millorar la qualitat de les aplicacions i dels jocs. Les eines per a llançaments progressius, proves beta i alertes anticipades permeten als desenvolupadors crear experiències d'usuari millors.

Obtén més informació sobre com Google Play Console pot ajudar els desenvolupadors a:

Plataforma comercial

Google Play proporciona una infraestructura de pagament digital global dissenyada per facilitar que els usuaris facin transaccions amb les formes de pagament locals més rellevants. Google Play ofereix targetes regal als usuaris de més de 875.000 botigues, 177 integracions de facturació directa de l'operador en 66 mercats, integració de targetes de crèdit en 150 mercats i serveis digitals com ara PayPal i 7 noves carteres electròniques de preferència local en 15 mercats. Ajudem els compradors de més de 150 mercats arreu del món i els venedors de més de 135 mercats

Aquest sistema de pagament global beneficia molt els desenvolupadors perquè garanteix un pagament més ràpid i senzill de les aplicacions i els jocs, independentment de les ubicacions on es trobin els usuaris.

La plataforma comercial també permet als desenvolupadors obtenir ingressos fàcilment amb les aplicacions o els jocs mitjançant una aplicació de pagament, una compra des de l'aplicació o una subscripció digital amb el sistema de facturació de Google Play

Educació

També compartim les pràctiques recomanades per crear una empresa d'aplicacions o de jocs que tingui èxit, i mantenim els desenvolupadors informats sobre els canvis en les nostres eines. L'Acadèmia d'aplicacions de Google Play és una plataforma d'aprenentatge electrònic gratuïta per a desenvolupadors, empresaris i professionals del màrqueting d'aplicacions i de jocs de Google Play. Els cursos s'ofereixen a qualsevol persona que tingui un Compte de Google i són totalment gratuïts. La formació de l'Acadèmia de Google Play inclou:

• Com s'utilitzen les funcions de Google Play Console i es distribueix l'aplicació o el joc
  • Pràctiques recomanades per obtenir bons resultats en el sector de les aplicacions o els jocs
  • Guia per complir les polítiques de Google Play en tot moment

Els desenvolupadors també ens poden seguir a través de l'Android Developers Blog, de Google Play Medium, de YouTube per a desenvolupadors d'Android i de Twitter per obtenir notícies i novetats.

Construir per al futur

A Google Play, ens comprometem a oferir una experiència segura i atractiva per als desenvolupadors i els usuaris de tot el món que pengen, baixen i reprodueixen aplicacions, jocs, llibres i pel·lícules increïbles cada dia. Crear una plataforma global amb accés per a tothom i proporcionar eines útils als desenvolupadors ha estat el nostre objectiu des que vam llançar el primer dispositiu Android.

A mesura que el contingut i els nostres dispositius vagin evolucionant, també ho farà Google Play Store. Esperem poder oferir a desenvolupadors i usuaris la millor experiència de descobriment i de botiga digital. Per veure exemples de desenvolupadors que han aconseguit bons resultats amb Google Play, visita https://developer.android.com/stories/.

Per obtenir més informació, visita el lloc web de l'informe Com funciona Google Play a: android.com/play/how-google-play-works.