Obehörig användning eller imitation av systemfunktioner

Vi tillåter inte appar eller annonser som härmar eller stör systemets funktioner, till exempel aviseringar eller varningar. Aviseringar på systemnivå får bara användas för viktiga funktioner i appen, till exempel en flygbolagsapp som meddelar användarna om specialerbjudanden eller ett spel som meddelar användarna om kampanjer i spelet.

Exempel på vanliga överträdelser
  • Appar eller annonser som levereras via ett systemmeddelande eller en varning:
    ① Systemmeddelandet som visas i appen används för att visa en annons.

Fler exempel som rör annonser finns i annonspolicyn.