Uautorisert bruk eller etterligning av systemfunksjonalitet

Vi tillater ikke apper eller annonser som etterligner eller forstyrrer systemfunksjonalitet, for eksempel varsler eller advarsler. Systemvarsler kan bare brukes for integrerte funksjoner i apper, for eksempel en app som tilhører et flyselskap og som varsler brukere om spesielle tilbud, eller et spill som varsler brukere om kampanjer i spillet.

Eksempler på vanlige brudd
  • Apper eller annonser som leveres gjennom systemvarsler:
    ① Systemvarselet som vises i denne appen, brukes til å levere en annonse.

Du finner flere eksempler som involverer annonser, i annonseretningslinjene.