Imitació o ús no autoritzat de la funcionalitat del sistema

No permetem les aplicacions ni els anuncis que imiten la funcionalitat del sistema o bé hi interfereixen, com ara les notificacions o els advertiments. Les notificacions de nivell del sistema només es poden fer servir per a les funcions principals d'una aplicació, com ara una aplicació d'una línia aèria que informa els usuaris d'ofertes especials o un joc que informa els usuaris de promocions al joc.

Exemples d'infraccions comunes
  • Aplicacions o anuncis que es publiquen mitjançant una notificació o una alerta del sistema:
    ① La notificació del sistema que es mostra en aquesta aplicació s'està fent servir per difondre un anunci.

Per veure més exemples relacionats amb els anuncis, consulteu la Política d'anuncis.