Opdateringer af Google Play-politikker

Aktuelt gældende politikker

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Oversigt over ændringer Hele politikken

Forskellige

28. juli 2021

LINK LINK

Tidligere versioner af politikken

5. maj 2021

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

5. maj 2021

31. marts 2021

PDF

Oversigt over ændringer

Opdateringer af eksisterende politikker

• Vi opdaterer politikken for tilladelsen Adgang til alle filer for apps, der er målrettet mod Android 11 eller nyere, og som kræver adgang til ekstern lagerplads, så brugerne får mere kontrol over adgangen til lagerpladsen på deres enhed.
  • Vi tilføjer landespecifikke opdateringer vedrørende hasardspil med rigtige penge og præciserer kravene til politikken for det spilrelaterede loyalitetsprogram.
  • Vi opdaterer politikken for seksuelt indhold og ukvemsord med yderligere eksempler på apps, der ikke er tilladt.

Vi har desuden tilføjet uddybende oplysninger og eksempler i nogle af vores politikker. Bemærk! Disse politikker er ikke nye, og vi ændrer ikke vores standarder og fremgangsmåder for håndhævelse som følge af disse opdateringer.

• Vi opdaterer kravene til familiepolitikken med uddybende oplysninger om appfunktionaliteten.
  • Vi ændrer politikken for nyheder for at give yderligere klarhed omkring apps med brugergenereret indhold, kontaktoplysninger og anvendelse af annoncering.
  • Vi opdaterer vores definition af malware og præciserer definitionen af stalkerware.
  • Vi har præciseret et eksempel på en typisk overtrædelse i politikken for vildledende påstande.
  • Vi har tilføjet et link til Hjælp i politikken for betalinger, som indeholder yderligere oplysninger om faktureringssystemet i Google Play og svar på ofte stillede spørgsmål om politikken for betalinger.
  • Vi har præciseret politikken for personlige og følsomme oplysninger.
  • Vi har præciseret kravene for apps til COVID-19-status.
  • Vi har tilføjet et eksempel på en typisk annoncerelateret overtrædelse af politikken for annoncer og indtægtsgenerering.

Nye politikker

• Den nye politik for pakkesynlighed introducerer en godkendelsesproces for tilladelsen QUERY_ALL_PACKAGES, der styrer adgangen til beholdningen af installerede apps på en enhed. Udviklerne har 60 dage til at efterkomme ændringerne.

1. marts 2021

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

1. marts 2021

28. januar 2020

PDF

Oversigt over ændringer

Vi opdaterer vores politik for hasardspil, spil og konkurrencer med rigtige penge, så flere udviklere rundt om i verden kan skabe sunde virksomheder, og så de kan gøre det på en måde, der er med til at beskytte forbrugerne. Her er en oversigt over alle ændringerne:

• Vi udvider antallet af lande, hvor udviklere kan udgive autoriserede apps til hasardspil med rigtige penge, så de omfatter: Australien, Belgien, Canada, Colombia, Danmark, Finland, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Rumænien, Spanien, Sverige, Tyskland og USA (foruden de lande, hvor det allerede var tilladt: Brasilien, Frankrig, Irland og Storbritannien).
  • Vi introducerer nye krav til gamificerede loyalitetsprogrammer.
  • Vi opdaterer også forskellige dele af politikken med yderligere eksempler med henblik på at præcisere politikken.

20. januar 2021

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

20. januar 2021

28. september 2020

LINK

Oversigt over ændringer

Vi opdaterer vores politik om betalinger for at præcisere, hvornår Google Plays faktureringssystem skal anvendes til køb i apps. Denne præcisering er vigtig for at øge brugerbeskyttelsen i alle apps, der distribueres via Play, og den gør politikken lettere at forstå.

Alle eksisterende apps, der i øjeblikket anvender et alternativt faktureringssystem, skal fjerne det for at overholde den opdaterede politik. Vi giver de pågældende apps en forlænget frist indtil den 30. september 2021 til at foretage de nødvendige ændringer. Nye apps, der indsendes efter den 20. januar 2021, skal overholde politikken.Du kan få flere oplysninger om denne opdatering i Hjælp.

16. december 2020

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Oversigt over ændringer Hele politikken

Den 16. december 2020

Den 11. november 2020

LINK

LINK

Oversigt over ændringer

• Vi har tilføjet oplysninger vedrørende acceptabel brug af sms- og opkaldslistedata for virksomheders CRM-apps og standardprogrammer.Hvis du vil foretage ændringer af dine apps i overensstemmelse med disse opdaterede retningslinjer, kan du gøre det fra og med i dag. [Aktuel politik | Kommende politik – Træder i kraft 16. december 2020]
  • Vi har opdateret vores afsnit om politikkens omfang med yderligere oplysninger om, hvilke apps der kan udgøre en høj risiko for misbrug. [Aktuel politik | Kommende politik – Træder i kraft 16. december 2020]
  • Vi opdaterer vores politik vedrørende brugerdata, så den stemmer overens med ændringerne i distributionsaftalen for Google Play-udviklere og afspejler vores tillid til standardkontraktbestemmelserne i forbindelse med overførsel af personoplysninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Storbritannien til USA fra og med juli 2020.[Aktuel politik | Kommende politik – Træder i kraft 16. december 2020]

Vi har desuden tilføjet uddybende oplysninger og eksempler i nogle af vores politikker.

Husk, at hvis din app har adgang til placering i baggrunden, kan du nu få feedback til din app ved at udfylde formularen Erklæring om tilladelser i Play Console.

21. oktober 2020

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

21. oktober 2020

16. september 2020

PDF

Oversigt over ændringer

• Ikrafttrædelsesdato: 21. oktober 2020. Vi opdaterer vores politik vedrørende urigtige oplysninger for at præcisere, at udviklere og apps, der deltager i koordinerede aktiviteter, som giver urigtige oplysninger eller skjuler oprindelsen af en app eller indhold, er i strid med Google Plays politik.
  • Ikrafttrædelsesdato: 21. oktober 2020. Vi opdaterer vores politik vedrørende apps med hasardspil for at tillade en app til hasardspil med rigtige penge, der udgives af de brasilianske myndigheder.

Vi retter desuden en slåfejl i vores politik vedrørende Stalkerware. Alle udviklere har indtil den 1. oktober 2020 til at sørge for, at deres apps overholder disse opdaterede politikker.

1. oktober 2020

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

1. oktober 2020

16. september 2020

PDF

Oversigt over ændringer

• Ikrafttrædelsesdato: 21. oktober 2020. Vi opdaterer vores politik vedrørende urigtige oplysninger for at præcisere, at udviklere og apps, der deltager i koordinerede aktiviteter, som giver urigtige oplysninger eller skjuler oprindelsen af en app eller indhold, er i strid med Google Plays politik.
  • Ikrafttrædelsesdato: 21. oktober 2020. Vi opdaterer vores politik vedrørende apps med hasardspil for at tillade en app til hasardspil med rigtige penge, der udgives af de brasilianske myndigheder.

Vi retter desuden en slåfejl i vores politik vedrørende Stalkerware. Alle udviklere har indtil den 1. oktober 2020 til at sørge for, at deres apps overholder disse opdaterede politikker.

12. august 2020

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

12. august 2020

8. juli 2020

PDF

Oversigt over ændringer

8. juli 2020:

Vi har indført nye politikker og politikopdateringer, som du skal være opmærksom på. Udviklere får en udvidet periode på mindst 30 dage fra notifikationens udsendelse (medmindre andet er angivet) til at sørge for, at alle nye og eksisterende apps overholder disse ændringer. Her er en oversigt over alle ændringerne:

• Vi har indført nye krav til apps, der anmoder om bred adgang til lagerplads på enheder, herunder en proces til gennemgang af passende adgang og deklareringer for apps, der er rettet mod Android-versionen R.
  • Vi har indført en politik vedrørende nyheder for at fremhæve kravene til nyhedsapps, der udgives i Google Play. Gå til Hjælp for at få flere oplysninger om denne politik og fremtidige krav til udviklere.
  • Vi har opdateret vores politik om brugergenereret indhold, så der nu kræves rapportering af AR-forankring i appen på følsomme lokationer.
  • Vi har opdateret vores politik om familieannoncer og indtægtsgenerering for at præcisere forbudte annoncer og metoder til indtægtsgenerering, der omfatter spam og manipulation.

Vi har også opdateret adskillige politikker (herunder politikkerne for upassende indhold, hasardspil, uønsket software til mobilenheder samt annoncesvindel, bl.a. eksponeringssvindel) med yderligere eksempler og et tydeligere sprogbrug. Bemærk! Disse politikker er ikke nye, og vi ændrer ikke vores standarder og fremgangsmåder for håndhævelse som følge af disse opdateringer. Du kan gennemgå ændringerne her. Vi opfordrer dig til at gennemgå disse politikopdateringer omhyggeligt, da de kan påvirke dine apps.

April 2020

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

16. april 2020

16. april 2020

PDF

Oversigt over ændringer

April 2020:

Tidslinjer for håndhævelse Nye apps eller appopdateringer, der er udgivet efter den 16. april 2020, vil med øjeblikkelig virkning være underlagt den seneste version af programpolitikkerne for udviklere. Apps, der er tilgængelige i Google Play fra den 16. april 2020, har 30 dage fra denne dato til at overholde politikkerne og undgå fjernelse, medmindre andet er angivet.

Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har opdateret vores politikker om vildledende adfærd for at fremhæve funktionelt vildledende apps og vores krav om at angive nøjagtige oplysninger og metadata.
  • Vi har opdateret vores politikker om skadelig adfærd med et krav om brugerunderretning, før apps begynder at downloade ressourcekrævende filer.
  • Vi har indført en politik om manipulerede medier for apps, der udbreder eller opretter ændrede medier.
  • Vi har opdateret vores politik om malware. Gå til websitet for Google Play Protect for at få yderligere oplysninger om håndhævelse og rapportering af malware.
  • Vi har opdateret vores politik om abonnementer for at sikre gennemskuelig kommunikation af abonnementstilbud og ansvarlig implementering af værktøjer og tjenester til indtægtsgenerering.
    • Nye apps eller appopdateringer, der er udgivet efter denne notifikation, vil med øjeblikkelig virkning være underlagt den seneste version af programpolitikkerne for udviklere. Apps, der allerede findes i Google Play, har 60 dage til at overholde politikkerne.
  • Vi har relanceret certificeringsprogrammet for annoncenetværk som Programmet for annoncer til børn.
  • Vi har opdateret vores familiepolitik for at medtage oplysningskrav ved indsamling af personlige og følsomme oplysninger fra børn.
  • Vi har opdateret vores familiepolitik for yderligere at præcisere brugen af Bluetooth.
  • Vi har opdateret vores politik om familieorienteret annoncering og indtægtsgenerering for at forbyde annoncer og metoder til indtægtsgenerering, der omfatter spam og manipulation.
  • Vi har opdateret vores placeringspolitik for at fremme gennemsigtighed og begrænse adgangen til placeringsdata, især i baggrunden.
    • Eftersom overholdelse af denne placeringspolitik kan kræve væsentlige ændringer af din app, får de berørte udviklere ekstra tid til at foretage de nødvendige opdateringer. Du kan se frister og andre opdateringer i Hjælp.

November 2019

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

November 2019

November 2019

PDF

Oversigt over ændringer

November 2019: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har præciseret vores politik om vildledende krav for at fremhæve forbuddet mod al misinformation eller vildledelse i forbindelse med lægevidenskabelige apps, sundhedsrelaterede apps og apps til offentlige tjenester.
  • Vi har opdateret vores politik om metadata for at sikre, at udviklerne laver bedre beskrivelser og titler, der afspejler deres apps mere nøjagtigt.
  • Vi har opdateret vores politik om certificering af annoncenetværk for yderligere at præcisere kravene til annonce-SDK.
  • Vi har opdateret vores politik om  indtægtsgenerering og annoncer i forbindelse med virtuelle valutaer i apps.
  • Vi har opdateret vores politik om spam og minimumsfunktionalitet for at sætte højere standarder for kvaliteten af apps i Google Play.

August 2019

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

August 2019

August 2019

PDF

Oversigt over ændringer

August 2019: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har opdateret vores politik om enheds- og netværksmisbrug med et supplerende eksempel, der omhandler apps, som faciliterer proxytjenester til tredjeparter.
  • Vi har udvidet vores politik om finansielle tjenester for at beskytte brugerne mod vildledende og udnyttende vilkår for privatlån.
  • Vi har præciseret vores politik om vildledende krav med et supplerende eksempel, der omhandler påviseligt vildledende indhold, der kan påvirke afstemninger.

Maj 2019

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Maj 2019

Maj 2019

PDF

Oversigt over ændringer

Maj 2019: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har indført en ny familiepolitik og opdateret politikken for programmet For hele familien.
  • Vi har indført en ny politik om certificering af annoncenetværk for apps, der viser annoncer til børn.
  • Vi har opdateret vores politikker om upassende indhold for at præcisere vores eksisterende politikker om seksuelt indhold og diskriminerende ytringer og indføre nye politikker om marihuana, tobak og alkohol.
  • Vi har opdateret vores politik om betalinger for at introducere et krav om at angive sandsynligheden for "lootboxes".
  • Vi har opdateret vores politik om hasardspil med yderligere eksempler.
  • Vi har præciseret vores politik om brugergenereret indhold for udtrykkeligt at forbyde funktioner til indtægtsgenerering, der tilskynder til uhensigtsmæssig brugeradfærd.
  • Vi har opdateret vores politik om minimumsfunktionalitet for at sikre, at apps på vores platform udvikles på en stabil og engagerende måde med gode svartider, som opfylder alle krav om funktionalitet.
  • Vi har opdateret vores politik om immaterielle rettigheder for at tydeliggøre, at det er forbudt at sælge og promovere salg af kopivarer i en app.

Januar 2019

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Januar 2019

Januar 2019

PDF

Oversigt over ændringer

Januar 2019: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

Oktober 2018

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Oktober 2018

Oktober 2018

PDF

Oversigt over ændringer

Oktober 2018: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har præciseret vores politik om skadelig adfærd, der forbyder apps til overvågning og kommerciel spyware.
  • Vi har præciseret vores krav til programmet For hele familien og vores retningslinjer for angivelse af børn som primær målgruppe for at forbyde urigtige oplysninger om de deltagende apps og den aldersgruppe, de er målrettet mod.
  • Vi har opdateret vores politikker om brugerdata og tilladelser for at give større klarhed og dækning samt begrænse brugen af tilladelsen Opkaldsliste og sms.
  • Vi fjerner også brugeroplysninger, der er tilgængelige i kontaktsamlingen. Klik her for at få flere oplysninger.
  • Vi har opdateret vores afsnit om håndhævelse for at forklare dækningsomfanget af vores politik, inklusive de foranstaltninger, vi kan træffe mod apps, der overtræder vores politikker.

Juli 2018

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Juli 2018

Juli 2018

PDF

Oversigt over ændringer

Juli 2018: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har præciseret vores politik om fare for børn for at understrege forbuddet mod voksentemaer i apps, der er henvendt til børn.
  • Vi har indført en ny politik, der forbyder enhver form for salg af farlige produkter, herunder skydevåben, sprængstoffer osv. Vores politik om vold er også opdateret tilsvarende.
  • Vi har indført en ny politik om udvinding af kryptovaluta i afsnittet Finansieringsmetoder.
  • Vi har præciseret vores spampolitikker, så gentaget indhold udtrykkeligt er forbudt på vores platform. Vi tillader heller ikke apps, hvis primære formål er at vise annoncer.
  • Vi har indført en ny politik om urigtige oplysninger i afsnittet Privatliv, sikkerhed og vildledelse.

April 2018

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

April 2018

April 2018

PDF

Oversigt over ændringer

April 2018: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

November 2017

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

November 2017

November 2017

PDF

Oversigt over ændringer

November 2017: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

Oktober 2017

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Oktober 2017

Oktober 2017

PDF

Oversigt over ændringer

Oktober 2017: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

August 2017

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

August 2017

August 2017

PDF

Oversigt over ændringer

August 2017: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

Juni 2017

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Juni 2017

Juni 2017

PDF

Oversigt over ændringer

Juni 2017: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har indført nye retningslinjer for databeskyttelse i overensstemmelse med EU-U.S. Privacy Shield (Privacy Shield-principperne for transatlantiske dataudvekslinger).

Maj 2017

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Maj 2017

Maj 2017

PDF

Oversigt over ændringer

Maj 2017: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

April 2017

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

April 2017

April 2017

PDF

Oversigt over ændringer

April 2017: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har præciseret kravene til programmet For hele familien og tilføjet kvalificeringskriterier for apps med augmented reality og virtual reality.
  • Vi har introduceret en politik om angivelse af børn som målgruppe, der kræver, at udviklere angiver, om deres app primært er rettet mod børn, i Play Console.

Oktober 2016

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Oktober 2016

Oktober 2016

PDF

Oversigt over ændringer

Oktober 2016: Eksempelafsnittet i politikken om metadata er opdateret for at gøre det mere præcist.

Juli 2016

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Juli 2016

Juli 2016

PDF

Oversigt over ændringer

Juli 2016: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Tilføjelse af et felt for Google Plays familiepolitik i politikcenteret.
  • Vi har præciseret vores politikker om privatliv og sikkerhed for at gøre det nemmere for udviklere at afgøre, hvornår oplysninger om privatliv er påkrævet, og hvor disse oplysninger bør være tilgængelige for brugerne.
  • Vi har opdateret vores politikker om begrænset indhold for yderligere at præcisere vores holdning til tjenester med seksuelt indhold.
  • Vi har opdateret vores annoncepolitikker for hasardspil, så de indeholder de samme krav, som en udvikler skal overholde, når der vises annoncer for hasardspil i Play.
  • Vi indfører en politik om brugergenereret indhold, der beskriver minimumskravene til sikkerhedsfunktioner.
  • Vi har føjet eksempler til politikkerne om vildledende adfærd og vold for at præcisere adfærd eller indhold, der ikke er tilladt.

Maj 2016

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer

Maj 2016

Maj 2016

Oversigt over ændringer

August 2019: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor:

• Vi har opdateret vores politik om enheds- og netværksmisbrug med et supplerende eksempel, der omhandler apps, som faciliterer proxytjenester til tredjeparter.
  • Vi har udvidet vores politik om finansielle tjenester for at beskytte brugerne mod vildledende og udnyttende vilkår for privatlån.
  • Vi har præciseret vores politik om vildledende krav med et supplerende eksempel, der omhandler påviseligt vildledende indhold, der kan påvirke afstemninger.

Marts 2016

Ikrafttrædelsesdato Annoncering af ændringer Hele politikken

Marts 2016

Marts 2016

PDF

Oversigt over ændringer

Marts 2016: Forskellige opdateringer som beskrevet nedenfor: