Håndhævelsesproces

Når vi gennemgår indhold eller konti for at afgøre, om de er ulovlige eller overtræder vores politikker, tager vi forskellige oplysninger i betragtning, herunder metadata for apps (f.eks. appens titel og beskrivelse), brugeroplevelsen i appen, kontooplysninger (f.eks. historik over tidligere politikovertrædelser) og andre oplysninger, der angives via rapporteringsmekanismer (hvor dette er relevant) og gennemgange, som udføres på eget initiativ.

Hvis din app eller udviklerkonto overtræder vores politikker, træffer vi nødvendige foranstaltninger, som det er beskrevet nedenfor. Derudover sender vi dig en mail med relevante oplysninger om den handling, vi har foretaget, og en vejledning i, hvordan du appellerer, hvis du mener, at vores handling er fejlagtig.

Vær opmærksom på, at det ikke er sikkert, at alle overtrædelser af politikker i din app eller dit appkatalog er angivet i meddelelsen om fjernelse eller andre administrative meddelelser. Udviklerne er ansvarlige for at reagere på alle problemer med overholdelse af politikker og være ekstra omhyggelige med at sikre, at den resterende del af appen eller kontoen overholder politikkerne fuldt ud. Hvis du ikke løser problemer med overtrædelse af politikker på din konto og i alle dine apps, kan det resultere i yderligere håndhævelse.

Gentagne eller alvorlige overtrædelser (f.eks. malware, bedrageri eller apps, der kan medføre skade på brugere eller enheder) af disse politikker eller af Distributionsaftale for udviklere vil medføre, at individuelle eller relaterede Google Play-udviklerkonti lukkes.

Håndhævelseshandlinger

Dine apps kan påvirkes på forskellige måder, alt efter hvilken slags håndhævelse der foretages. Vi bruger en kombination af menneskelig og automatiseret evaluering til at gennemgå apps og appindhold for at registrere og vurdere indhold, der overholder vores politikker og er skadeligt for brugerne og det overordnede Google Play-økosystem. De automatiserede modeller hjælper os med at registrere flere overtrædelser og evaluere potentielle problemer hurtigere, hvilket er med til at give alle en sikker brugeroplevelse i Google Play. Indhold, der overtræder politikkerne, fjernes af vores automatiserede modeller eller – hvis der er behov for at kigge nærmere på indholdet – rapporteres til og gennemgås omhyggeligt af uddannede kontrollanter og analytikere, der foretager evalueringer af indhold, f.eks. fordi det er nødvendigt at forstå konteksten, i hvilken indholdet optræder. Resultaterne af disse manuelle gennemgange bruges derefter til at generere data, som kan gøre vores maskinlæringsmodeller endnu bedre.

Den følgende sektion beskriver de forskellige handlinger, som Google Play kan foretage, og deres indvirkning på din app og/eller din Google Play-udviklerkonto.

Medmindre andet er angivet i kommunikationen vedrørende håndhævelse, gælder disse handlinger i alle regioner. Hvis din app f.eks. suspenderes, vil den være utilgængelig i alle regioner. Derudover vil disse handlinger – medmindre andet er angivet – forblive gældende, medmindre du appellerer dem og får medhold i din appel.

Afvisning

• En ny app eller appopdatering, der indsendes til gennemgang, gøres ikke tilgængelig i Google Play.
  • Hvis en opdatering til en eksisterende app blev afvist, forbliver den appversion, der blev udgivet før opdateringen, tilgængelig i Google Play.
  • Afvisninger påvirker ikke din adgang til en afvist apps eksisterende brugerinstallationer, statistik og bedømmelser.
  • Afvisninger påvirker ikke din udviklerkontos omdømme i Google Play.

Bemærk! Forsøg ikke at genindsende en afvist app, før du har håndteret alle overtrædelser af politikker.

Fjernelse

• Appen fjernes fra Google Play sammen med eventuelle tidligere versioner af den pågældende app, og brugerne kan ikke længere downloade den.
  • Da appen er fjernet, kan brugerne ikke se appens profilside i Play Butik. Disse oplysninger gendannes, når du har indsendt en opdatering af den fjernede app, der overholder alle politikker.
  • Brugerne kan muligvis ikke foretage køb i appen eller benytte faktureringsfunktioner i appen, før en version, der overholder politikken, er godkendt af Google Play.
  • Fjernelser påvirker ikke din Google Play-udviklerkontos omdømme med det samme, men flere fjernelser kan medføre suspendering.

Bemærk! Forsøg ikke at genudgive en fjernet app, før du har løst problemerne med alle overtrædelser af politikker.

Suspendering

• Appen fjernes fra Google Play sammen med eventuelle tidligere versioner af den pågældende app, og brugerne kan ikke længere downloade den.
  • Grove eller gentagne overtrædelser af politikker kan medføre suspendering. Det samme gælder for gentagne afvisninger eller fjernelser af apps.
  • Da appen er suspenderet, kan brugerne ikke se appens profilside i Play Butik. Disse oplysninger gendannes, når du har indsendt en opdatering, der overholder alle politikker.
  • Du kan ikke længere bruge en suspenderet apps APK eller app-pakke.
  • Brugerne kan ikke foretage køb i appen eller benytte faktureringsfunktioner i appen, før en version, der overholder politikken, er godkendt af Google Play.
  • Suspenderinger har en negativ indvirkning på din udviklerkontos omdømme i Google Play. Flere negative hændelser kan medføre lukning af individuelle og relaterede Google Play-udviklerkonti.

Bemærk! Forsøg ikke at udgive en suspenderet app igen, medmindre Google Play har meddelt, at du må gøre det.

Begrænset synlighed

• Din apps synlighed i Google Play er begrænset. Din app forbliver tilgængelig i Google Play, og brugerne kan få adgang til den via et direkte link til appens profilside i Play Butik.
  • Det påvirker ikke din udviklerkontos omdømme i Google Play, at din app er i tilstanden med begrænset synlighed.
  • Når din app er i tilstanden med begrænset synlighed, påvirker det ikke brugernes mulighed for at se appens eksisterende profilside i Play Butik.

Begrænsede regioner

• Din app kan kun downloades af brugere via Google Play i visse regioner.
  • Brugere fra andre regioner vil ikke kunne finde appen i Play Butik.
  • Brugere, der tidligere har installeret appen, kan fortsætte med at bruge den på deres enhed, men vil ikke længere modtage opdateringer.
  • Regionsbestemte begrænsninger påvirker ikke din Google Play-udviklerkontos omdømme.

Begrænset tilstand på din konto

• Hvis din udviklerkonto er i begrænset tilstand, bliver alle apps i dit katalog fjernet fra Google Play, og du kan ikke længere udgive nye apps. Du vil stadig have adgang til Play Console.
  • Da alle apps fjernes, kan brugerne ikke se din apps profilside i Play Butik eller din udviklerprofil.
  • Dine aktuelle brugere kan ikke foretage køb i apps eller benytte funktioner til fakturering i dine apps.
  • Du kan stadig bruge Play Console til at angive yderligere oplysninger til Google Play og ændre dine kontooplysninger.
  • Du vil have mulighed for at genudgive dine apps, når du har løst alle problemerne med overtrædelser af politikker.

Kontolukning

• Hvis din udviklerkonto lukkes, bliver alle apps i dit katalog fjernet fra Google Play, og du kan ikke længere udgive nye apps. Dette indebærer, at relaterede Google Play-udviklerkonti også suspenderes permanent.
  • Gentagne eller grove overtrædelser af politikker kan også medføre lukning af din Play Console-konto.
  • Da de apps, der er tilknyttet den lukkede konto, bliver fjernet, kan brugerne ikke se dine apps' profilsider i Play Butik og din udviklerprofil.
  • Dine aktuelle brugere vil ikke kunne foretage køb i apps eller benytte funktioner til fakturering i dine apps.

Bemærk! Alle nye konti, du forsøger at åbne, lukkes også (uden refusion af tilmeldingsgebyret for udviklere), så du skal ikke forsøge at oprette en ny konto i Play Console, mens en af dine andre konti er lukket.

Inaktive konti

Inaktive konti er udviklerkonti, der ikke er i brug. Inaktive konti har ikke et godt omdømme, som det kræves i henhold til distributionsaftalen for udviklere.

Google Play-udviklerkonti er beregnet til aktive udviklere, der udgiver og aktivt vedligeholder apps. For at forhindre misbrug lukker vi konti, der er inaktive, eller som på anden måde ikke er i brug regelmæssigt, f.eks. ved at udgive eller opdatere apps, tilgå statistik eller administrere profilsider i Play Butik.

Lukning af en inaktiv konto medfører, at din konto og de data, der er knyttet til den, slettes. Dit registreringsgebyr kan ikke refunderes og går tabt. Før vi lukker din inaktive konto, underretter vi dig ved hjælp af de kontaktoplysninger, du har angivet for den pågældende konto.

Selvom du har en inaktiv konto, der lukkes, kan du stadig oprette en ny konto i fremtiden, hvis du bestemmer dig for at udgive i Google Play. Du kan ikke genaktivere din konto, og tidligere apps og data vil ikke være tilgængelige på en ny konto.