Administrering av brudd på retningslinjene og anker

Klager på sanksjoner

Vi gjenoppretter apper hvis det har skjedd en feil og vi ser at de ikke bryter programretningslinjene for Google Play eller distribusjonsavtalen for utviklere. Hvis du har gjennomgått retningslinjene nøye og mener at avgjørelsen vår kan ha vært feil, kan du følge veiledningen i e-postvarselet for sanksjonen eller klikke her for å anke avgjørelsen.

Flere ressurser

Hvis du trenger mer informasjon om en sanksjon eller vurdering/kommentar fra en bruker, kan du se noen av ressursene nedenfor eller kontakte oss via brukerstøtten for Google Play. Vi kan imidlertid ikke tilby juridisk rådgivning. Hvis du trenger juridisk rådgivning, må du ta kontakt med en jurist.