Markedsføring av apper

Vi tillater ikke apper som direkte eller indirekte deltar i eller drar nytte av fremgangsmåter for markedsføring (for eksempel annonser) som er villedende eller skadelig for brukere eller utviklermiljøet. Fremgangsmåter for markedsføring regnes som villedende eller skadelige hvis atferden eller innholdet bryter programretningslinjene våre for utviklere.

Eksempler på vanlige brudd:

• bruk av villedende annonser på nettsteder, i apper eller andre områder, inkludert varsler som ligner på systemvarsler
  • bruk av seksuelt eksplisitte annonser for å lede brukere til appens oppføring på Google Play for nedlasting
  • markedsførings- eller installeringstaktikker som viderekobler brukere til Google Play, eller som laster ned apper uten at brukeren selv har tatt bevisst initiativ til det
  • uønsket markedsføring via SMS

Du har selv ansvaret for å sikre at alle annonsenettverk, samarbeidspartnere eller annonser som er tilknyttet appen din, overholder disse retningslinjene.