Brugerbedømmelser, anmeldelser og installationer

Udviklere må ikke forsøge at manipulere placeringen af apps i Google Play. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, forsøg på at forbedre produktets bedømmelser, anmeldelser eller antal installationer ved brug af ulovlige metoder, f.eks. falske eller incitamentdrevne installationer, anmeldelser og bedømmelser. Incitamentdrevne installationer, anmeldelser og bedømmelser omfatter brug af tekst eller billeder i appens titel, ikon eller udviklernavn, der indikerer pris eller andre promoveringsoplysninger.

Udviklere må ikke tilføje tekst eller billeder, der indikerer effektivitet i butikken eller rangering, eller antyde forbindelser til eksisterende Google Play-programmer i appens titel, ikon eller udviklernavn.

Eksempler på typiske overtrædelser i forbindelse med bedømmelser og anmeldelser

• Opfordring til brugerne om at bedømme din app, samtidig med at du giver brugerne et incitament:

① Denne notifikation tilbyder brugerne en rabat som tak for en god bedømmelse.

• Gentagne indsendelser af bedømmelser for at påvirke appens placering i Google Play.
  • Indsendelse eller opfordring til at indsende anmeldelser med upassende indhold, f.eks. oplysninger om associerede virksomheder, kuponer, spilkoder, mailadresser eller links til websites eller andre apps:

② Denne anmeldelse opfordrer brugerne til at promovere appen RescueRover ved at tilbyde en kupon.

Bedømmelser og anmeldelser er udtryk for appkvalitet. Brugerne skal kunne stole på, at de er autentiske og relevante. Her kan du se, hvordan du bedst besvarer brugeranmeldelser:

• Sørg for, at dit svar fokuserer på de faktiske spørgsmål i brugerens kommentarer, og undlad at bede om en højere bedømmelse.
  • Medtag henvisninger til nyttige ressourcer som f.eks. en supportadresse eller en side med ofte stillede spørgsmål.

Eksempler på typiske overtrædelser i forbindelse med appens titel, ikon og udviklernavn

• Billeder eller tekst, der angiver præstation eller rangering i appbutikken, som f.eks. "Årets app", "Nr. 1", "Populært i Play 20XX", "Populær", ikoner med priser osv.

• Billeder eller tekst, der angiver oplysninger om pris eller kampagneoplysninger, som f.eks. "10 % rabat", "50 USD retur i udbetaling", "gratis i en begrænset periode" osv.

• Billeder eller tekst, der refererer til Google Play-programmer, som f.eks. "Redaktørens udvalgte", "Nyhed" osv.