Puntuacions, ressenyes i instal·lacions dels usuaris

Els desenvolupadors no han d'intentar manipular la posició de cap aplicació a Google Play. Això inclou, entre altres coses, inflar les puntuacions, les ressenyes o els recomptes d'instal·lacions dels productes de manera il·legítima, com ara mitjançant ressenyes i puntuacions fraudulentes o incentivades, o el fet d'incentivar els usuaris perquè instal·lin altres aplicacions com a funcionalitat principal de l'aplicació.

Exemples d'infraccions comunes a les puntuacions i a les ressenyes

• Demanar als usuaris que puntuïn la teva aplicació oferint-los un incentiu:

① Aquesta notificació ofereix un descompte als usuaris a canvi d'una puntuació alta.

• Enviar puntuacions de manera repetida fent-se passar per usuaris per influir sobre la posició d'una l'aplicació a Google Play.

• Enviar ressenyes que incloguin contingut inadequat, com ara afiliats, cupons, codis de jocs, adreces electròniques o enllaços a llocs web o a altres aplicacions, o bé animar els usuaris perquè ho facin:

② Aquesta ressenya anima els usuaris a promocionar l'aplicació RescueRover oferint-los un cupó.

Les puntuacions i les ressenyes són punts de referència sobre la qualitat d'una aplicació i els usuaris confien que siguin autèntiques i rellevants. A continuació s'indiquen algunes pràctiques recomanades per respondre a les ressenyes dels usuaris:

• Centra la teva resposta en els problemes que s'esmenten als comentaris de l'usuari i no demanis una puntuació més alta.

• Inclou referències a recursos útils, com ara una adreça d'assistència o una pàgina de preguntes més freqüents.