Oppdatering om retningslinjene for covid-19

Denne artikkelen ble sist oppdatert 25. oktober 2023 for å gjenspeile viktige endringer i retningslinjene våre for helseapper.

Covid-19 anses ikke for å være en global pandemi lenger, og derfor oppdaterer vi de tidligere kravene i retningslinjene for apper som er relatert til covid-19. Nå omfattes nye eller eksisterende covid-19-apper som inneholder helserelaterte funksjoner eller bruker helsedata, av de nye retningslinjene for helseapper.

Hvis du planlegger å gjøre vesentlige endringer i appfunksjonaliteten, for eksempel ved å legge til eller fjerne funksjoner for kontaktsporing eller statuslagring, må du varsle brukerne (for eksempel via et varsel i appen eller ved å oppdatere «Nyheter»-delen). Det kan også være lurt å oppheve publiseringen av appen fra Google Play.