Päivitys COVID-19-ohjeisiin

Tämä artikkeli on päivitetty viimeksi 25.10.2023, jotta se vastaisi Terveyteen liittyvien sovellusten käytäntöön tehtyjä merkittäviä muutoksia.

COVID-19:ää ei enää pidetä maailmanlaajuisena pandemiana, ja siksi päivitämme aiempia COVID-19:ään liittyviä sovelluksia koskevia käytäntövaatimuksiamme. Uudet tai nykyiset COVID-19-sovellukset, jotka sisältävät terveyteen liittyviä ominaisuuksia tai käyttävät terveysdataa, kuuluvat nyt uuden terveyteen liittyvien sovellusten käytännön piiriin.

Jos aiot muuttaa sovelluksen toimintoja merkittävästi, esimerkiksi lisätä tai poistaa kontaktien jäljitykseen tai statuksen tallentamiseen liittyviä toimintoja, sinun on ilmoitettava siitä käyttäjille (esimerkiksi sovelluksen sisäisellä ilmoituksella tai Uutta-osiossa). Voit myös harkita sovelluksen julkaisun perumista Google Playssa.