Opdatering om COVID-19-retningslinjer

Denne artikel blev sidst opdateret den 25. oktober 2023 for at afspejle væsentlige ændringer af vores politik for sundhedsapps.

COVID-19 betragtes ikke længere som en global pandemi, og vi opdaterer derfor vores tidligere politikkrav for COVID-19-relaterede apps. Nye eller eksisterende COVID-19-apps, der indeholder sundhedsrelaterede funktioner eller tilgår sundhedsdata, hører nu under den nye politik for sundhedsapps.

Hvis du planlægger at ændre appens funktionalitet betydeligt som f.eks. ved at tilføje eller fjerne den funktion, der tillader kontaktsporing eller lagring af vaccinations- og teststatus, skal du gøre dine brugere opmærksom på dette (f.eks. via en notifikation i appen eller ved at opdatere sektionen "Nyheder"). Du kan også overveje at fjerne udgivelsen af din app fra Google Play.